ye-logo.v1.2

У Хмельницькому лунатимуть пісні співачки, яка озвучувала рекламу для найпопулярніших американських брендів

Культура 2605
Концерт на честь 65 річчя Квітки Цісик відбудеться 21 квітня
Концерт на честь 65 річчя Квітки Цісик відбудеться 21 квітня. Фото: dzerkalo.media

У квітні відбудеться концерт присвячений 65 річниці від Дня народження Квітки Цісик.

Квітка Ціісик – американська співачка українського походження, популярна виконавиця рекламних джинґлів у США, оперна і блюзова співачка, виконавиця українських народних і популярних пісень.

До 65-ліття легендарної співачки Квітки Цісик пройде концертний тур Оксани Мухи «Kvitka: два кольори» містами Західної України.

Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик.
«Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку, яку назвали «другою Квіткою». І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки, має її пісні у своєму репертуарі.

У програмі концертів «Kvitka: два кольори» – найкращі пісні із репертуару Квітки Цісик, які звучатимуть як в автентичних, так і в оригінальних аранжуваннях. Разом із Оксаною Мухою на сцені будуть оркестр та рок-група.

Варто зазначити, що за допомогою витонченого співу Квітки Цісик свій імідж створювали корпорації ABC, NBC, CBS, Burger King, McDonald's, American Airlines та Delta Air Lines, Coca-Cola, Pepsi-Cola та інші. З початку 1980-х вона стала однією з найдорожчих і найпопулярніших виконавиць джинґлів у США — рекламних мотивів для радіо й телебачення. У 1981 року Квітка записала для компанії «Ford Motor» рекламну пісню «Have You Driven a Ford Lately?» Відтоді й аж до смерті вона залишалася єдиним голосом цієї автомобільної компанії. Також вона виконувала джинґли для Chevrolet, Cadillac, Toyota.

До речі, у Хмельницькому одна із вулиць названа на честь Квітки Цісик.

Концерт відбудеться 21 квітня о 19:00 у Хмельницькій обласній філармонії

Квитки у касі філармонії за тел. 79-44-74 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую