ye-logo.v1.2

5 книг Марини Кот

Культура 2699

Приватний нотаріус Марина Кот захоплюється читанням історичних романів та детективів, полюбляє поезію Сергія Єсеніна та Марини Цвєтаєвої.

 Як сама зізнається, іноді пише ліричні вірші для себе та для своїх друзів, коли є натхнення для творчого польоту душі.
1. Павло Глазовий, “Байкографія”. Цю книгу наразі читаю. У ній зібрані всі байки автора (понад 700 гуморесок) і налічує вона понад 500 сторінок. Це друга книга після “Сміхології” в такому ж оформленні, проте твори в книгах не повторюються. Прекрасно піднімає настрій після напруженого робочого дня.

2. Анна і Сергій Литвинови, детективні романи. Герої їхніх гостросюжетних романів — живі, справжні, вони люблять та ненавидять, прагнуть чогось, ведуть боротьбу та просто радіють життю.

3. Ілля Шатуновський, “Бережіть скорпіонів!”. В книгу увійшли найкращі фейлетони та гумористичні оповідання з попередніх книг, які спрямовані проти бюрократизму, рутини,  пристосуванців, рвачів тощо. Поряд з тим є нотатки, в яких автор розкриває таємниці своєї творчої лабораторії сатирика.

4. Афоризми відомих людей – настільна книга пані Марини. Вона залюбки читає влучні вислови знаменитостей різних часів та народів, багато з яких не втратили своєї актуальності й сьогодні.

5. Володимир Шойхер, “Антологія мудрості” – книга, яку можна читати нескінченно. Це зібрання мудрості та афоризмів для людей, які вміють мислити. В ній можна завжди знайти фразу для будь-якого моменту життя. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую