ye-logo.v1.2

Стартує конкурс дитячого малюнку «Моя сім’я – моя країна» На правах реклами

Культура 4998

З 2-го квітня за ініціативи та повної підтримки нагородного депутата України Сергія Лабазюка стартує конкурс дитячого патріотичного малюнку «Моя сім’я – моя країна», що приурочений до Дня Захисту дітей.

Третій рік поспіль конкурс закликає підростаюче покоління до патріотизму та бути свідомим громадянином своєї країни. Підтримка дітей та молоді, виявлення їхніх здібностей та талантів, завжди були в пріоритеті народного обранця. Щороку автори найкращих малюнків про свою Батьківщину отримують від Сергія Лабазюка цінні подарунки.

Фінал та частина нагородження цього року за добрим звичаєм відбудеться 1-го та 2-го червня у рамках відзначення свята дитинства. Для гостей дійства уже традиційно організатори готують різноманітні розваги, феєрична концертна програма, атракціони, пригощання смаколиками та виступи зіркових артистів. А на всіх учасників конкурсу патріотичного малюнку «Моя сім’я – моя країна» чекатимуть безліч подарунків.

Роботи приймаються до 25 травня у Волочиській та Хмельницькій громадських приймальнях Сергія Лабазюка. До участі у конкурсі запрошуються діти віком від 6 до 16 років.

Деталі конкурсу на сайті Благодійного фонду.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую