ye-logo.v1.2

Кінофестиваль «БРУКІВКА-2018» збере в Кам’янці-Подільському відомих режисерів

Культура 2375
Фільми за сценаріями Марисі Нікітюк брали участь у престижних міжнародних фестивалях
Фільми за сценаріями Марисі Нікітюк брали участь у престижних міжнародних фестивалях. Фото: brukivkafest.com

Кіношне дійство відбудеться в місті над Смотричем 22-24 червня.

На Міжнародний кінофестиваль «БРУКІВКА» в Кам’янці-Подільському завітають режисер фільму «Коли падають дерева» Марися Нікітюк, Олексій Шапарев (“Правило бою”, “Київський торт”, “Крути 1918” та серіал “Гвардія”) та Юрій Ковальов (“Сторожова Застава”), який залишився в захваті від першої “БРУКІВКИ-2017” та завітає на захід вже вдруге.

Ще один гість, який пообіцяв приїхати на кінофест, - український продюсер і художник Володимир Філліпов. Серед відомих фільмів, які створювались за його участі та під його керівництвом, можна відмітити «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», «Іван Сила», «Гніздо горлиці», «Червоний», «Стрімголов», «Тарас. Повернення».

Кінофестиваль у місті відбудеться вже вдруге. Проходитиме він 22-24 червня. Як обіцяють організатори, на гостей чекають втричі більше подій, втричі більше відомих гостей та режисерів сучасного українського кіно, міжнародна конкурсна програма, виставки, майстер-класи з мультиплікації та кінопокази.

Наразі триває прийом конкурсних фільмів. Як повідомляють організатори, уже надійшло понад 2 тисячі робіт з різних країн світу. Свої фільми хочуть представити США, Індія, Іран, Франція, Великобританія, Бразилія, Іспанія та інші країни.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую