ye-logo.v1.2

Міські чиновники Кам’янця-Подільського одягнули середньовічні костюми та знялися у промо-ролику

Культура 3155
Мер Кам
Мер Кам'янця-Подільського став актором заради промо-ролика міста. Фото: Фейсбук

Відео присвячене відкриттю туристичного сезону.

20-22 квітня у Кам’янці-Подільському стартує туристичний сезон. Директор Департаменту гуманітарної політики міської ради Альона Кузема розповіла, що цього року темою його відкриття стала концепція «Кам’янець магічний».

«Аби привабити гостей до нашого міста, ми вирішили вдатися до невеличкої авантюри і відзняти промо-ролик, який би показав туристам, що Кам’янець – багатий на історичні пам’ятки і тут є на що подивитися», - каже Альона Леонідівна.

Особливість цього ролика в тому, що його акторами стали мер, його заступники та керуюча справами міської ради. Міський голова Михайло Сімашкевич, його заступники Вадим Савчук і Сергій Бабій, секретар міської ради Дмитро Васильянов і керуюча справами Яна Мельничук приміряли на себе середньовічні образи.

У ролику основний акцент зроблено на стародавні легенди та бувальщини міста, оскільки цього року темою відкриття туристичного сезону стала концепція "Кам’янець магічний". Актори в середньовічних костюмах з’являються на тлі основних визначних пам’яток Кам’янця-Подільського.

«Ідея відзняти промо-ролик виникла в організаторів туристичного сезону. Ми вважаємо, що у Кам’янця магічна історія, легенди, які існують у нашому місті, цікаві архітектура та творчість, яка народжується на теренах нашого краю. Сподіваємося, що цей промо-ролик допоможе привабити до Кам’янця велику кількість туристів», - розповіла Альона Кузема.

Міський голова Михайло Сімашкевич, його заступники Вадим Савчук і Сергій Бабій, секретар міської ради Дмитро Васильянов і керуюча справами Яна Мельничук приміряли на себе середньовічні образи.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую