ye-logo.v1.2

Влітку у Хмельницькому знову відбудеться фестиваль «Green Fest»

Культура 3208
Фестиваль відбудеться до Дня молоді
Фестиваль відбудеться до Дня молоді. Фото: з архіву

Із міського бюджету виділили 200 тисяч гривень на проведення заходу.

В обласному центрі влітку, до Дня молоді, уже шостий рік поспіль відбудеться фестиваль "Green Fest". Про це повідомив голова правління Хмельницького молодіжного клубу розвитку Степан Кушнір. Саме ця молодіжна організація із року в рік займається організацією фесту.

Активісти звернулись до міської влади із проханням профінансувати проведення заходу. Їх ініціативу підтримали та виділили 200 тисяч гривень.

"З роками "Green Fest" набув популярності і став традиційним. Зараз формується склад нової команди організаторів. Концепція заходу буде незмінна - в підтримку молодіжного парку, заздоровий спосіб життя та із залучення молодих людей до організації дійства", - розповідає Степан Кушнір.

Нагадаємо, "Green Fest" у Хмельницькому започатковувався аби привернути увагу до проблеми забудови зеленої зони поблизу міського пляжу та створення на її території Молодіжного парку. Проте у 2017 році організатори повідомляли, що фестиваль відбувався востаннє, оскільки його мета уже помалу почала реалізовуватись.

"Фест дійсно анонсувався як останній, через те, що мені особисто вже не цікаво його організовувати. Ніякого нового досвіду. Крім того, цьогоріч було презентовано проект парку і я хотів би працювати саме над його реалізацією. Додам, що "Green Fest" мав на меті привернути увагу до облаштування зеленої зони біля пляжу. Місія виконана, сподіваюсь, що з міського бюджету для цього будуть виділені кошти і в наступному році ми побачимо, як змінюється територія", - зазначає Степан. 

Читайе також: Фарби холі, бульбашки і пінна дискотека: як у Хмельницькому святкували ювілейний «Green Fest» 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую