ye-logo.v1.2

Фестивальний травень у Кам’янці: смачно, ефектно, музично

Культура 6469
Після відкриття туристичного сезону фестивалі в Кам
Після відкриття туристичного сезону фестивалі в Кам'янці-Подільському лише набирають обертів. Фото: Надії Свінціцької

Після відкриття туристичного сезону фестивалі в Кам’янці-Подільському лише набирають обертів.

У травні на кам’янчан та гостей міста чекає ще більше драйву, видовищ і позитиву. Саме так запевняють на сайті міськради міста. Саме тому, хто ма намір приїхати у це старовинне місто, попаде не лише на екскурсії, а й на фестивалі та концерти, адже їх у травні аж чотирнадцять.

28 квітня-9 травня, площа Польський ринок - гастрономічний фестиваль "Подільський п'єц". У програмі - гастрономічний ярмарок, майстер-класи, розважальні заходи для дорослих і дітей.

5-6 травня - фестиваль повітряних зміїв. На території Нового замку (вали) можна буде весело відпочити, навчитись правильно запускати та пілотувати повітряних зміїв, позмагатись у вправності, виграти призи, отримати сувенір на пам’ять.

5-6 травня – Міжнародний мистецький фестиваль-конкурс «Grand Fest Kaм’янець. Весна-2018». Серед зіркових членів журі - режисер-постановник шоу «Вартові мрій» Євген Кот, хореограф Сергій Костецький.

9 травня, площа Польський ринок – свято кави.

13 травня, парк Героїв Євромайдану, з 12:00 до 17:00 – свято морозива. У містечку розваг проходитимуть майстер-класи, атракціони, веселощі на будь-який смак та для будь-якого віку. 150 подарункових наборів та безкоштовне морозиво організатори вручать дітям загиблих та поранених учасників АТО, дітям-сиротам та з малозабезпечених сімей.

17 травня – звітний концерт студентів і викладачів коледжу культури і мистецтв.

18 травня, площа Польський ринок – концерт гурту «Музичний стандарт».

19 травня – День міста.

18-20 травня – повітроплавна фієста «Кубок Поділля». Помилуватися польотами можна буде щодня вранці і ввечері, а при бажанні - взяти безпосередню участь, відчути радість свободи польоту та приєднатися таким чином до повітроплавного товариства.

24 травня, РЦКіМ «Розмай», 18.00 – фантастична вистава на дві дії «Станція» від народного театру-студії «Лінк» міського будинку культури в рамках театрального проекту «Avant Premier».

24 травня – звітний концерт учнів та викладачів дитячої хорової школи.

25 травня, мотобольний стадіон, 19.00 – музичний фестиваль «Фортеця-фест». Запрошеним гуртом стануть "Антитіла". Також на концерті виступить Арсен Мірзоян, котрий вже бував у Кам'янці два роки тому в рамках фестивалю "Республіка". Серед інших артистів - кам’янець-подільський колектив "BEKINGEM", а також гумористична команда "Наш формат".

25-26 травня, Старий замок, – міжнародний турнір ММА PRO UKRAINE «Битва в фортеці-III». У програмі – 8 професійних поєдинків з ММА, бої з бойового самбо та кікбоксингу серед професіоналів і справжня лицарська дуель.

27 травня, зала коледжу ПДАТУ, 19.00 – гумористичний концерт «Dizel-шоу» в рамках весняного туру навколо України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую