ye-logo.v1.2

На Хмельниччині відбувся ІІ фестиваль польської культури «Перлина Поділля»

Культура 2495
На фестиваль приїхали учасники з різних куточків Хмельниччини
На фестиваль приїхали учасники з різних куточків Хмельниччини. Фото: kultura.km.ua

Захід проходив в Городку.

ІІ Фестиваль польської культури на Хмельниччині "Перлина Поділля" цьогоріч зібрав близько ста учасників та кілька сотень гостей.

«До нашого міста приїхали учасники з різних куточків Хмельниччини, - розповідає Олег Федоров, начальник відділу культури, національностей, релігії та туризму Городоцької міської ради об’єднаної територіальної громади. – Колективи з Нетішина, Шепетівки, Славути, Хмельницького. Також брали участь і наші діти – з Городка, які навчаються в школі з польською мовою навчання. На сцені демонстрували танці та пісні сусідньої країни. Для гостей та учасників фестивалю ми також представили виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва, картин та виставку українських писанок, організували різноманітні майстер-класи».

Організатором ІІ Фестивалю польської культури на Хмельниччині "Перлина Поділля" є Культурно-Просвітницький Центр імені Юліуша Словацького польської громади міста Хмельницький. Захід проведений під патронатом Генерального консульства Польщі у Вінниці та сприяння управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую