ye-logo.v1.2

Симфонічний оркестр показав «Фарботони»

Культура 2512
Фото: Дмитро

Чи можливе відчуття кольору в музиці? Так. І це яскраво в останній день січня продемонстрував обласний академічний симфонічний оркестр у своїй новій концертній програмі «Фарботони».

До неї увійшли різножанрові композиції, починаючи з «Ірландської гірлянди», завершуючи всесвітньо відомим «Felicita». Звучали ірландська, шотландська, іспанська, угорська, французька, німецька, італійська, ну і, звісно, наша рідна українська музика, представлена піснею Володимира Івасюка «Запроси до танцю». Фарботони різних країн, створили справжню картину в уяві кожного слухача. Вражала не тільки музика, а й голоси солістів-вокалістів: Фатіми Чергіндзії, Віктора Шайди, Олени Леонової, Сергія Іваськевича, Андрія Шабанова та Ірини Барилюк. Кульмінацією концерту стала композиція Девіда Фостера на вірші Баєра Загера «The Prayer» у виконанні Олени Леонової і Сергія Іваськевича, які так чудово, молитовно співали в унісон. Ну, а художником цього вечора «кольорової музики» був диригент Сергій Рабійчук. До речі, у планах музикантів – підняти пласт скандинавської музики.
Обласний академічний симфонічний оркестр готує нову музичну програму до свого 10-річного ювілею. Концерт з цієї нагоди відбудеться 21 лютого.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую