ye-logo.v1.2

Хвороба чи погрози: Міла Нітіч розповіла, чому не заспівала з «Козаками Поділля» в Кам’янці-Подільському

Культура 4948
Активісти пригрозили зірвати концерт
Активісти пригрозили зірвати концерт. Фото: з фейсбуку

Каже, версія про хворобу неправдива.

Співачка Міла Нітіч, яка мала стати зірковим гостем на концерті за участю Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» в Кам’янці-Подільському, але так і не з’явилася на сцені, на офіційній сторінці у Фейсбуку заявила про те, що її підставили.

Співачка каже, що глядачам начебто пояснили, що вона відсутня через хворобу. Вона ж переконує, що це не правда. «Хочу попросити вибачення у глядачів та надати коментар стосовно моєї відсутності на концерті, який відбувся 22 травня у місті Кам‘янець-Подільський. Проясню ситуацію! Я не захворіла! Більше того, версію про «захворіла» зі мною не узгодили, і я про це дізналася безпосередньо від глядачів», - йдеться у дописі.

Як стало зрозуміло зі скріншоту приватної переписки, напередодні співачці зателефонував директор Хмельницької обласної філармонії та повідомив, що активісти з Кам’янця-Подільського погрожують зірвати концерт, якщо Нітіч приїде. Усе через те, що вона брала участь у концерті телеканалу «Інтер» до 9 травня.

У коментарях сайту «Є» Олександр Драган, директор Хмельницької обласної філармонії каже, що поважає Мілу Нітіч як співачку і сподівається, що співпраця з нею продовжиться.

«У нас була домовленість про два концерти, - каже Олександр Драган. – Один не відбувся через її відмову. Щодо другого, в Кам’янці-Подільському, то справді до нас надходили незрозумілі дзвінки. Дзвонили і до нас в філармонію, і в кам’янець-подільський Будинок культури, де було заплановано концерт. Ми не хотіли ризикувати, щоб не загострювати ситуацію. Тому так вирішили. Та я переконаний, що надалі ми з нею будемо співпрацювати, бо її талант того вартий».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую