ye-logo.v1.2

Краса у стилі ню: у хмельницькому музеї фотомистецтва представили понад 40 світлин оголених жінок

Культура 5952

Виставку Віктор Федотов підготував за два місяці.

Учора, 21 червня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували виставку фотографій "Неприхована краса" Віктора Федотова. В експозиції 42 світлини, на яких зображені оголені жінки. Як розповідає автор, усі вони професійні ню- фотомоделі.

«Ми їздили знімати у кілька міст. Є на фотографіях киянки, одеситки, кілька хмельничанок. Більшість з них професійні ню-фотомоделі. З деякими дівчатами є по 3-4 роботи, де вони по-різному показують себе. Всі світлини нові і зроблені за кілька місяців спеціально для цієї виставки», - каже Віктор Федотов.

За словами фотографа, це його перша виставка у такому форматі. Віктор більшість свого часу присвячує комерційній фотографії, але має на меті продовжити знімати у стилі ню. Каже, результат сподобався.

«Є роботи чорно-білі, вони мені імпонують саме для ню. Хоча є на виставці й кольорові фото. Я хотів би, щоб на моїх фотографіях люди бачили не сексуальність, адже ці фото більше портретного характеру, де видно жіночу красу», - додав фотограф.

Віктор професійно займається фотозйомкою вже понад 10 років. Є одним із засновників кількох фотостудій та власної школи фотографії, через яку пройшло більше сотні фотографів. Здебільшого працює у весільній та студійній фотографії, але спільною для всіх цих жанрів є, звичайно ж, робота з людиною.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую