ye-logo.v1.2

На День Незалежності в Хмельницькому влаштують конкурс короваїв

Культура 1493

Основні святкові заходи, присвячені 19-ій річниці святкування Незалежності, відбудуться в обласному центрі 20 серпня

Урочистості розпочнуться о 10.00 традиційним відкриттям обласної Дошки пошани «Кращі люди Хмельниччини», під час якої  вручать обласні премії у галузі культури і мистецтв. Також о  10.00 на центральному майдані  розпочне свою роботу виставкове містечко «Землі Подільської багатство і краса – тобі, Україно!». А о 12.40 на майдані Незалежності розпочнеться аукціон-розпродаж виробів вихованців шкіл-інтернатів.
До того ж, в рамках започаткованого цього року конкурсу короваїв,  кожний охочий зможе безкоштовно скуштувати короваї, випечені спеціально до свята у різних куточках Хмельниччини.
Завершать обласні заходи урочистими зборами та концертом в обласній філармонії, котрий  планується транслювати на вулицю Гагаріна.   
Святкові заходи у обласному центрі відбудуться й 23 серпня  - на День Державного прапора України. Так, урочиста церемонія офіційного підняття Державного прапора розпочнеться о 9.00 на майдані Незалежності. А 24 серпня керівництво області та міста Хмельницького у сквері імені Т. Г. Шевченка покладуть квіти до пам’ятника Кобзаря та вручать паспорти та державні прапори 35 шістнадцятирічним жителям області, котрі мають особливі здобутки чи здійснили вчинки достойні пошани. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую