ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть «Довгу дорогу» Олега Куцького

Культура 1904
Як розповідає фотограф, з фотографією познайомився вперше в 1964 році, в Казахстані, коли працював трактористом на збиранні десятого цілинного врожаю
Як розповідає фотограф, з фотографією познайомився вперше в 1964 році, в Казахстані, коли працював трактористом на збиранні десятого цілинного врожаю. Фото: з Фейсбуку

Одеський фотограф представить в обласному центрі персональну виставку.

У четвер, 12 липня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкриють персональну виставку одеського фотографа Олега Куцького під назвою «Довга дорога».

Фотомитець представить для хмельничан свої роботи, які були відзначені на міжнародних фотоконкурсах.

Сам автор про свою виставку пише так: «Всі ми живемо та творимо в своєму середовищі, де зустрічається все – і любов, і байдужість, і заздрість... Така природа людини. Але особливо яскраво заздрість та недоброзичливість проявляються саме в творчому середовищі. Тому для мене, як для професіонала, дуже важлива об'єктивна, неупереджена, серйозна оцінка моєї роботи. Таку можливість можна реалізовувати на міжнародних виставках-конкурсах, де компетентне журі анонімно розглядає всі роботи, які надіслані на конкурс. Оцінки та висновки професійного журі щодо твоїх фотографій бувають різними – інколи – невтішними для тебе, інколи – приємними та навіть дуже приємними. Єдиний рецепт перемог та нагород... Це коротко про нагороди. Вони об'єктивні, вони підтверджені багатьма виставками в світовому масштабі. Ці нагороди та звання неможливо купити за гроші, як це робиться в Україні...»

Той, хто хоче побачити «Довгу дорогу» Олега Куцького, може це зробити прийшовши на відкриття фотовиставки, яка відбудеться 12 липня о 16 годині у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

 
Олег Куцький отримав 104 нагороди на міжнародних виставках та конкурсах, в тому числі 33 золоті медалі.

Фотомитець представить для хмельничан свої роботи, які були відзначені на міжнародних фотоконкурсах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую