ye-logo.v1.2

Стало відомо, хто очолить обласний театр Старицького

Культура 3870
Андрій Ковальчук (праворуч) очолить обласний театр
Андрій Ковальчук (праворуч) очолить обласний театр. Фото: km-oblrada.gov.ua

Один із претендентів зняв свою кандидатуру.

Учора, 17 липня, відбулося друге і останнє засідання комісії з добору на посаду директора Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Старицького. Як повідомляють в обласній раді, перемогу здобув Андрій Ковальчук, який до цього був заступником директора обласної філармонії.

«На початку засідання було оголошено, що Ярослав Дмитрик зняв свою кандидатуру з конкурсу. Члени комісії заслухали усіх чотирьох учасників конкурсу, які претендують на керівну посаду закладу культури обласної комунальної власності: Івана Березовського, Андрія Ковальчука, Євгенію Пивоварову та Галину Шпулак. Зокрема, було проведено співбесіди з кандидатами на зазначену посаду, заслухано їхні проекти програм розвитку театру на один і п’ять років», - йдеться у повідомленні обради.

Таємним голосуванням члени комісії підтримали кандидатуру Андрія Ковальчука. За нього проголосувало 5 членів комісії, 2 голоси віддали Івану Березовському, 1 – Галині Шпулак.

Довідково: Ковальчук Андрій Вадимович родом із Деражні. Закінчив Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського у 1994 році за спеціальністю «Педагогіка та методика середньої освіти. Мова та література (англійська та німецька)», у 2005 році закінчив заочне відділення Вінницького фінансово-економічного університету, з присвоєнням кваліфікації бухгалтера -економіста. Працював менеджером у банку і продавцем у салоні мобільного зв’язку. З травня 2007 року і до сьогодні був заступником директора Хмельницької обласної філармонїї.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую