ye-logo.v1.2

Гостям "RespublicaFEST ", які приберуть за собою, повернуть вартість квитків

Культура 3166
Фестиваль стане комфортним для людей з обмеженими можливостями
Фестиваль стане комфортним для людей з обмеженими можливостями. Фото: respublicafest.com

Цього року на фестивалі буде не тільки проведено декілька екологічних проектів.

"RespublicaFEST" цього року запускає декілька пілотних проектів, які покликані зменшити негативний вплив масових заходів на навколишнє середовище та зменшити кількість сміття на фестивалі. Про це повідомляють на офіційному сайті фестивалю.

"По-перше, фестиваль вперше в Україні започаткує використання депозитної тари на фудкортах. Тобто всі люди, які будуть купувати напої на фестивалі, будуть вносити «депозит» за склянку із жорсткого пластику. При бажанні її можна поповнювати напоєм безліч разів на будь-якому барі. А в кінці фестивалю склянку можна буде здати, отримавши свій депозит назад. Завдяки такому проекту, організатори фестивалю намагаються зменшити кількість сміття та використання одноразових пластикових склянок, що тоннами залишаються після заходу і наносять відчутну шкоду навколишньому середовищу", - йдеться у повідомлені.

Окрім того, всі відвідувачі, що будуть проживати у кемпінгу, отримають можливість повернути частину грошей за квиток на фестиваль. Під час видачі фестивальних браслетів, кожен житель кемпінгу також отримає сміттєвий пакет. Якщо відвідувач після закінчення фестивалю поверне його із своїм сміттям (а не залишить його валятись в кемпінгу) у спеціальну точку збору, то він/вона отримає частину вартості квитка готівкою назад. Таким чином, кожен відвідувач буде більш свідомо слідкувати за тим, який слід на природі він залишає після себе.

Цьогоріч RespublicaFEST активно запрошує своїх прихильників на інвалідних візках. Вже давно вхід на «Республіку» для таких відвідувачі вільний. А цьогоріч ще й буде організований безкоштовний трансфер для людей з інвалідністю із центру міста на фестиваль, а біля сцен будуть побудовані спеціальні подіуми, що зроблять перебування цих відвідувачів на фестивалі зручним та комфортним.

RespublicaFEST пройде 31 серпня – 02 вересня 2018 року Хмельницькому. Квитки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую