ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 10-12 серпня

Культура 2392
Чергова підбірка заходів на вихідні, щоб ваше дозвілля було цікавим та змістовним
Чергова підбірка заходів на вихідні, щоб ваше дозвілля було цікавим та змістовним. Фото: ZdroweMiasto.PL

Програма заходів.

Завершити робочий тиждень хмельничани зможуть танцювальним вечором і кіном просто неба у Мистецькогому дворику. Цього ж дня у парку Франка пройде Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів.

У суботу запланували чимало цікавого для дітей. Біля кінотетатру Шевченка для малюків проведуть перегони на толокарах і свято «Гуляночка». У книгарні Є відбудеться дитяча субота "Калейдоскоп мрій", де дітлахи складатимуть чудернацькі візерунки з історій та бажань. Батьків же запрошують відвідати майстер-клас "Безпека дітей в інтернеті".

У неділю сумувати теж не доведеться. Всіх охочих запрошують відвідати дискотеку, майстер-клас з малювання і цікавий тренінг-форум.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку одесита Олега Куцького «Довга дорога…». У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ". В арт-галереї «Масло» відкрили персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться вихідними у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (10 серпня)

Фото: з архіву

Танцювальний вечір у мистецькому дворику

Танцювальний вечір та майстер-клас із сучасних міських танців чекають на відвідувачів цієї п'ятниці.

Коли: 18:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Кіноперегляд просто неба

У мистецькому дворику дивитимуться фільм просто неба. Запрошують всіх охочих.

Коли: 21:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Курс "Основи енергетичної кінезіології"

нергетична кінезіологія - унікальний інструмент відновлення здоров’я та зцілення людини, в основі якого використовується м’язове тестування для отримання зворотного біологічного зв’язку, для визначення рівня стресу в організмі людини та збалансування її стану. Це цілісний підхід до діагностикифункціональних порушень у системах організму людини. Кінезіологічні корекції проводяться на фізичному, психологічному та енергетичному рівнях.Наш організм є суперсистемою з колосальним енергетичним потенціалом самовідновлення. Потрібно тільки знати, як правильно "увімкнути" процес самовідновлення.

Коли: 10:00

Де: Навчально-консультаційний центр «Професіонал», вул. Проскурівського Підпілля, 48/1а

Вартість: 7900 грн

Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів

Цьогоріч у змаганнях візьме участь 12 чоловічих та 6 жіночих команд. Закордонні спортсмени приїдуть з Литви, Польщі, Латвії, Болгарії та Білорусі, щодо вітчизняних команд, то за перемогу змагатимуться команди з Хмельницького, Києва, Одеси, Львова, Вінниці та Чернівців.

Коли: 9:00

Де:Спортивний майданчик парку ім. І Франка, вул. Проскурівська, 66

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Arkansas, Louisiana, and Mississippi

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler). Тема тижня: American Road Trip Series: Arkansas, Louisiana, and Mississippi.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Вікно в Америку, вул. Героїв Майдану, 28Вартість: безкоштовно

Субота (11 серпня)

Фото: автора

Перегони на толокарах для дітей дошкільного віку

У перегонах можуть взяти участь діти від 1 до 6 років. При достатній кількості учасників планується розділити всіх "спортсменів" на 3 вікові групи. Учасникам буде необхідно на швидкість подолати відстань, рівну 20 метрам, на машинках-візках (Толокар). Всі без винятку учасники отримають заохочувальні призи. Щоб стати учасником перегонів, необхідно подати заявку до 11 серпня 2018 року по телефону 0963649821 або безпосередньо зареєструватися перед початком перегонів з 15:00 до 17:00.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Безпека дітей в інтернеті"

До яких наслідків може привести відвідування шкідливих сайтів та установка піратських програм? Чому кількість інтернет-шахраїв зростає, і як не стати їх жертвою? Реєструйтеся, приходьте і Ви дізнаєтесь, як зробити максимально безпечним проведення часу дитини в мережі.

Коли: 14:00

Де: Комп'ютерна академія "ШАГ", вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Відкриття інноваційної школи ThinkGlobaІ

Відвідувачі зможуть дізнатися більше про саму школу ThinkGlobal, її цінності та філософію, формат навчання, підхід, методи тощо. Познайомитись з вчителями. Усе, про що ви давно хотіли знати, ви довідаєтесь на місці.

Коли: 11:00

Де:Інноваційна школа ThinkGlobal, вул. Гагаріна, 37

Вартість: безкоштовно

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Фестиваль "Гуляночка" завершується. Тож дітлахів запрошують повеселитися у дружній атмосфері.

Коли: 17:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Неділя (12 серпня)

Фото: freeart.kiev.ua

Майстер-клас із художницею Мариною Шавиріною-Школяр

Черговий майстер-клас із художникоцею очікує на поціновувачів живого спілкування, споглядання та мистецької практики цієї неділі. Одноденну виставку робіт та майстер-клас зі скетчингу презентуватиме знана хмельницька художниця, фотографиня та мисткиня Марина Шавиріна-Школяр. Скетчинг - це техніка швидких начерків тими матеріалами, які опинилися під рукою, від простого олівця до акварелі. Візуальні замітки і скетчі дарують свободу, радість і навіть наповнюють змістом життя. Це ще один спосіб зловити момент «тут і зараз» і зберегти його назавжди за допомогою скетчу.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, мистецький дворик, вул. Проскурівська, 47

Вартісь: 20 гривень

Тренінг-форум "Перезавантаження"

1 день потужних усвідомлень,7 годин насиченого контенту, 4 інтенсивних практичних майстер-класи від 4 експертів.
Програма заходу: майстер-клас від Юлії Підлісної – експертки по роботі з емоціями та засновника школи емоційної освідченості; майстер-клас від Артема Пасічника – експерта по розвитку усвідомленості та духовному розвитку; майстер-клас від Володимира Соболя – експерта по розкриттю внутрішнього потенціалу та знаходження покликання; майстер клас від Сергія Чепіноги – міжнародного експерта з управління підсвідомістю.

Коли: 13:00

Де: Клуб "СВ", вул. Свободи, 1а

Вартість: 500-1000 гривень

Дискотека "13-ий перекур"

Розваги на дискотеці нового формату. "Будемо підзаряджати позитивними вібраціями завдяки хорошій музиці і добром, яким ми ділитимемося зі сцени!", - кажуть організатори.

Коли: 15:00

Де: Літній майданчик арт-кафе "Диканька", вул. Подільська, 91/2

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую