ye-logo.v1.2

Тетяна Губицька: «Мрію працювати на телебаченні»

Культура 2491

Багато відомих людей кажуть, що їх «просто помітили на вулиці, в магазині чи у якомусь випадковому місці». Після цього почалося їхнє сходження на олімп слави.

 Наша героїня, хмельничанка Тетяна Губицька, другий лідер глядацького голосування проекту «Портфоліо» на телеканалі «33», з часом розповідатиме про себе таку ж історію. На неї звернули увагу… в піцерії, у фартуху, з тацею в руках, коли вона працювала офіціанткою.

Тетяна завжди була «скромною і тихенькою», як вона про себе каже, але ніколи не була пасивною. В школі встигала і гарно навчатися, і займатися плаванням, бальними танцями, хіп-хопом і навіть кік-боксингом. Навіть працювати почала, ледь закінчивши дев'ятий клас. Батьки не мали можливості забезпечувати всі «забаганки» доньки, і вона знала, що мусить заробляти собі на відпочинок чи посиденьки з друзями.

«Після одинадцятого класу я кілька місяців працювала в одній з піцерій міста, – розповідає Тетяна, – там я познайомилася з фотографом Геннадієм Працевичем. Одного разу він прийшов у компанії однієї з провідних моделей, а я дивилася і милувалася – настільки вона була красивою. Він розповів про її роботу, де і в яких конкурсах вона бере участь, а я все слухала і розуміла, що для мене таке життя – нездійсненна мрія. Пізніше Геннадій Працевич запропонував зробити мені пробну фотосесію і я погодилася». Звичайно ж, не кожного дня один з найкращих фотографів не лише Хмельниччини, а й України, пропонує дівчатам безкоштовно зробити фотосесію!

Відтоді у Тетяни було кілька фотосесій, участь в різних конкурсах, рекламних кампаніях і навіть запрошення працювати у столиці. Але на той час у неї вже були інші плани: вона зустріла коханого хлопця і готувалася до народження донечки. Однак участь в конкурсах не полишала.

Кілька місяців тому Тетяна стала другою віце-міс конкурсу «Міс «Є! Теленавігатор». А тепер от маленька перемога у «Портфоліо», яка стала для неї черговою сходинкою до мрії. «Я дуже хочу працювати на телебаченні, і думаю, що моя мрія з часом здійсниться», – впевнена Тетяна Губицька.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую