ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 13-19 серпня

Культура 2576
Приємного та активного вам відпочинку з рідними і близькими
Приємного та активного вам відпочинку з рідними і близькими. Фото: З архіву

Програма заходів.

Тиждень у Хмельницькому розпочнеться з уроку народознавства про яблуневий Спас. У вівторок всіх запрошують на «Лимонад з копами» пограти настільні ігри та просто весело провести час.

Протягом двох днів у сквері Шевченка хмельничани матимуть змогу поспілкуватися з психологом просто неба. Цього разу говоритимуть, як вести себе з дитиною, коли вона злиться або жаліється.

Будуть цього тижня в нашому місті й заходи, пов'язані з мистецтвом. У четвер в обласній бібліотеці пройде презентація поетичної книги, у п’ятницю відбудеться благодійний концерт з нагоди 50-річчя дня народження Кузьми.

У суботу в мистецькому дворику запланували показ мод «MO/DNI», де діятиме маркет зона на будь-який смак та гаманець.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм". У музеї-студії фотомистецтва демонструють виставку одесита Олега Куцького «Довга дорога…». У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ". В арт-галереї «Масло» відкрили персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (13 серпня)

Фото: автора

Урок народознавства «Неначе добрий гість, щороку приходить яблуневий Спас»

Яблуневий Спас святкується 19 серпня православними та греко-католиками. Завітайте на урок та дізнайтеся більше про Свято Спаса.

Коли: 14:00

Де: Обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33, відділ краєзнавства

Вартість: безкоштовно

Вівторок (14 серпня)

Фото: pendidikankarakter.com

Психолог просто неба – «Які 10 фраз можна сказати замість «Нема чого злитися»

Консультація зі спеціалістом відбудеться у парку. Всіх охочих запрошують послухати про способи, як заспокоїти дитину та що варто говорити їй під час гніву.

Коли: 12:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Лимонад з копами МКМ

Запрошують усіх охочих на вечірку лимонаду і настільних ігор. Пронують декілька столів із настолками. Більше сорока видів настолк.Дружня компанія, спілкування зі справжніми копами, а головне - лимонад! Море лимонаду! Море бульбашок.

Коли: 16:00

Де: Обласна бібліотека для юнацтва, Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Тренінг «Почни свій консалтинговий бізнес»

Цей практичний триденний курс будекорисним насамперед консультантам-початківцям, а також експертам, що роздумують над початком своєї діяльності в якості індивідуального консультанта. Основне завдання курсу – розвиток компетенцій консультантів для покращення якості та ефективності надання послуг підприємцям.

Коли: 18:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 1800 гривень

Середа (15 серпня)

Фото: uk.wikipedia.org

Правоосвітня година

У сквері ім. Т. Г. Шевченка проведуть правоосвітню годину. Запрошуть усіх охочих.

Коли: 14:30

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Дегустація "Долина Луари"

Долина Луари можливо не такий відомий винний регіон, як Бордо чи Бургундія, але точно дуже різноманітний, із широким спектром сортів винограду. Найбільшу славу мають білі вина Луари: із совіньйон блану і мелонь де бургонь (мюскаде). Червоні вина доволі рідкісні для регіону, але Каберне Фран із характерним для нього профілем чорних ягід, табаку, диму та духм‘яних трав прерасно передає характер місцевого терруару.

Коли: 19:00

Де: Винотека "Бріош", вул. Проскурівського Підпілля, 70

Вартість: 270 грн.

Четвер (16 серпня)

 

Фото: Українська правда. Життя

Презентація поетичної книги Валентика Говоруна "Барви українського слова"

Запрошують на презентацію літературно-художнього видання, четвертої поетичної книги члена Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України» Валентина Говоруна «Барви українського слова».

Коли: 12:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Психолог просто неба – «Які 10 фраз можна сказати замість «Нема чого жалітися»

Усі батьки матимуть змогу проконсультуватися з психолом.

Коли: 12:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

 П'ятниця (17 серпня)

Фото: з архіву

Фестиваль меду «Медовий спас»

Програма фестивалю включає виставку ярмарок продукції бджільництва, виробів декоративно ужиткового та образотворчого мистецтва, тематичні фотозони, проведення майстер-класів, спортивних змагань, ігор та вікторин, просвітницьких заходів, що пов’язані з читанням та книгами, організацію медової освітньої школи з лекціями та інформаційними презентаціями про властивості меду та особливості розведення бджіл, частування хмельницьких кулінарів та рестораторів тощо.

Коли: 8:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Благодійний концерт «Кузьма-50»

Захід відбудеться у рамках святкування50-річчя з дня народження українського співака, письменника, продюсера, актора, телеведучого, лідера гурту «Скрябін» — Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). На концерті лунатимуть пісні з репертуару гурту, які заспівають місцеві хмельницькі виконавці. Крім того, відбудеться благодійний аукціон.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 70 гривень

Субота (18 серпня)

 

Фото: з архіву

Показ мод MO/DNI

Під час днів альтернативної моди "МО/ДНІ" в "Мистецькому дворику" буде діяти маркет зона на будь-який смак та гаманець: -showroom де Ви матимете змогу торкатись, приміряти та, звичайно ж, придбати ексклюзивні дизайнерські речі від українських брендів; барахолка з перевіреним часом, але все ще красивим одягом, прикрасами, книгами, які можна буде придбати за помірною ціною; фрімаркет, де можна буде приглянути щось за безцінь або обміняти.

Коли: 10:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Інтенсив JavaScript

Під час п'ятигодинного інтенсиву поговорять про основні особливості JS, відмінності цієї мови від інших, а також обговорять роботу браузера та основи ООП. Захід розрахований на учасників, які володіють версткою та мають базові навички програмування. Це хороший спосіб «підтягнути» слабкі місця й почати кодити на якісно кращому рівні.

Коли: 11:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: при оплаті до 13.08 — 400 грн, при оплаті до 17.08 — 450 грн, при оплаті в день заходу — 500 грн.

Неділя (19 серпня)

Фото: espreso.tv

Перегляд фільму "Таксі"

«Таксі» — іранський драматичний фільм, написаний та знятий Джафаром Панагі з ним же в головній ролі. Світова прем'єра стрічки відбулася у головному конкурсі 65-ого Берлінського міжнародного кінофестивалю, де вона отримала «Золотого ведмедя» та Приз ФІПРЕССІ. У 2010 році Панагі було заборонено займатися кінематографічною діяльністю і виїжджати з Ірану протягом 20 років, тому його небога Гана Саеіді, яка також знялася у «Таксі», отримала нагороди від його імені.

Коли: 18:00

Де: Центр розвитку театру "Час Т", вул. Порскурівського Підпілля, 71

Вартість: "Pay what you want"

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую