ye-logo.v1.2

Свято для всієї родини: у Старокостянтинові відбудеться кінофестиваль «Чим живуть замки»

Культура 3695
Кінофест відбудеться на території замку
Кінофест відбудеться на території замку . Фото: www.google.com.ua

Змагатимуться за перемогу 10 кінострічок.

У суботу, 18 серпня, у Старокостянтинові на території Замку князів Острозьких відбудеться кінофестиваль «Чим живуть замки». Загалом на участь у фестивалі надійшло 10 відеострічок, які присвячені місту чи замку. Переможців обиратимуть гості фесту шляхом голосування.

Як розповів голова комітету ГО «Старокостянтинів небайдужий» Сергій Худий, захід реалізують завдяки участі в програмі Британської Ради «Cultural Bridges»

«ГО «Старокостянтинів небайдужий» і спільно із ГО «Край» з міста Броди подали спільну заявку на реалізацію проекту «Чим живуть замки» в наших містах. Серед 548 заявок наша виявилась кращою. Таким чином у Бродах уже аналогічний фестиваль проходив 5 серпня, а тепер черга дійшла до Старокостянтинова. Об'єднують наші міста замки, до яких ми з допомогою цього проекту хотіли б привернути увагу. Громаді маємо на меті показати ці споруди, як культурні та туричтичні об’єкти, а владі – їх стан», - зазначив Сергій Худий.

Окрім перегляду кінострічок, на гостей фестивалю чеккає чимало інших розваг. Серед яких квест, виставки, майстер-класи, арт-терапія, флешмоб та музична програма за участю призера шоу «Україна має таланти» Артема Харченко. Усе для того, аби перетворити кінофест у справжнє сімейне свято.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую