ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 20-26 серпня

Культура 3492
Хмельничан кличуть на Парад вишиванок
Хмельничан кличуть на Парад вишиванок. Фото: З архіву

Програма заходів.

Літо доходить до свого кінця, але забави та активний відпочинок продовжуються. Цього тижня українці відзначають День Прапора і День Незалежності України, тож й у нашому місті запланували чимало святкових заходів. Фестивалі, концерти, музичні вечори, велопробіги та багато іншого цікавого відбудеться найближчим часом у Хмельницькому.

Вже традиційно хмельничан запрошують на Парад вишиванок. Не обійдеться без святкових концертів, а у Молодіжному парку цілих три дні триватиме Етногуляння, присвячене Дню Незалежності України. У програмі організатори обіцяють виставки декоративно-прикладного мистецтва, майстер-класи, страви та напої за старовинними рецептами, концерти та українську дискотеку.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». У «Галереї на Проскурівській» діє виставка Анастасії Сабадах "ДЕРЕ?ВНЯ". В арт-галереї «Масло» демонструють персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла». На виставка "Зі скарбниці матінки-природи" в обласному краєзнавчому музеї представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (20 серпня)

Фото: з архіву

Історико-патріотичні читання «Хай буде щасливим твій вільний народ, прекрасна моя Україно!»

З нагоди 27-ї річниці Незалежності України відбудуться історико-патріотичні читання. Запрошуємо всіх бажаючих.

Коли: 10:00

Де: Обласна універсальна наукова бібліотека, читальний зал, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Дегустація першого грузинського віскі

Дегустація для найвибагливіших гурманів і цінителів культових напоїв Кавказу. І це під чудовий музичний супровід саксофону. Саме таїнство дегустації проведе гість, відомий сомельє - Кахабер Дгебуадзе. Для нього віскі - це не просто напій, а любов, робота і ціле життя.

Коли: 19:00

Де: Італійсько-грузинський ресторан "Dioscuri", вул. Проскурівська, 71

Вартість: 250 гривень

Вівторок (21 серпня)

 

Фото: pac.com.ua

Практичний семінар для батьків «Як виховати щасливу дитину»

Запрошуємо Вас на 2,5-годинний практикум з питань гармонійного виховання та спілкування з дитиною. Лектор — В. Вікарчук, бізнесмен, письменник та батько 3-ох дітей.

Коли: 18:30

Де: СВ-Клуб", 2-й поверх, вул. Свободи, 1а

Вартість: 150 гривень

Трансформаційна бізнес гра "Result"

Трансформаційна бізнес гра-конструктор "RESULT" підходить для вирішення різного роду бізнес-задач, розвитку бізнес-ідей, проектів, формування стратегій і тактики втілення задуманого. Цей інструмент сподобається всім, хто звик доводити свої ідеї до результату. Автор гри - Євгенія Шатунова (м.Одеса). Ведуча - Світлана Вільчинська.

Коли: 12:00

Де: Майстерня трансформацій Світлани Вільчинської, м. Хмельницький

Вартість: 700 гривень

Середа (22 серпня)

Фото: Visitjurmala.lv

LUX FM Party Tour

На відвідувачів очікує ФАН- та FOOD-зони, дитяча та доросла зона розваг, 100500 кіловат звуку, тони світла, неймовірна кількість сюрпризів та цікавинок від організаторів, виступи найТОПовіших зірок українського шоубізнесу: чуттєва та ніжна ТІНА КАРОЛЬ; романтичні хлопці з гурту "С.К.А.Й"; запальна SONYA KAY; мегазапальний гурт "DILEMMA". Ведучими заходу будуть СЛАВА ДЬОМІН та ТАНЯ ТАТАРЧЕНКО, голоси котрих ви можете чути щодня на "Люкс ФМ" у ранковому шоу "Зарядка".

Коли: 18:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: Перші 200 квитків по 250 гривень

Лекції: "Х-промені", "Оптика", "Днк", "Гіпноз"

Цього разу ви почуєте лекції: 15 ХВИЛИН ПРО Х-ПРОМЕНІ (ТИМОФІЙ МАРУЩАК); 15 ХВИЛИН ПРО ГЕОМЕТРИЧНУ ОПТИКУ (ТИМОФІЙ ПЄШКОВ); 15 ХВИЛИН ПРО МОТЛОХ У ДНК (АЙЯ СВІДЕРСЬКА); 15 ХВИЛИН ПРО ГІПНОЗ. (ОЛЕКСІЙ КОЛЕСНІКОВ).

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Четвер (23 серпня)

 

Фото: з архіву

Святкова музейна гостина

До Дня Незалежності та Дня Державного Прапора усіх запрошують на гостину до музею, де відбудеться безкоштовна екскурсія залами музею та художня майстерня для всіх охочих.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: безкоштовно

Вечір бандурної музики

Вечір присвячений 100-річчю Національної заслуженої капели бандуристів України імені Георгія Майбороди.

Коли: 18:00

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 18

Вартість: безкоштовно

Концерт "Незалежність. 27"

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" організовує патріотичний концерт до дня Незалежності України "Незалежність. 27". Такими заходами організатори разом з вихованцями центру та глядачами концерту намагаються досягти утвердження в свідомості та почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України.

Коли: 16:00

Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Вартість: безкоштовно

Виставка фотографій "Спосіб життя"

В добірку входять фотографії, зроблені під час численних подорожей прикордонними районами Сумської, Чернігівської, Рівненської та Волинської областей України. "Я пропоную глядачеві за допомогою моїх світлин хоча б на деякій час зануритись у глибокі історичні витоки нашого сьогодення. У “загублений світ”, про який не тільки не рекомендовано, а навіть заборонено згадувати", - каже автор.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький музей-студія фотомистецтва, вул. Проскурівська, 56

Вартість квитків: у день відкриття - безкоштовно, 12 грн. - для дорослих, 10 грн. - для студентів, 8 грн. - для учнів

П'ятниця (24 серпня)

Фото: з архіву

Парад вишиванок у Хмельницькому

Усіх мешканців та гостей міста на щорічний, традиційний парад вишиванок присвячений 27 річниці Незалежності України!

Коли: 17:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Етногуляння

Впродовж трьох днів у місті Хмельницькому, у затишному місці, на просторих берегах річки Південний Буг, на території Молодіжного парку відбудеться Етногуляння, присвячене Дню Незалежності України. У програмі: виставки декоративно-прикладного мистецтва, майстер-класи, страви на мангалі, страви в казанах на вогні, на вертелі, напої за старовинними рецептами, концерти та українська дискотека.

Коли: 19:00

Де: Молодіжний парк

Вартысть: безкоштовно

Субота (25 серпня)

Фото: hochu.ua

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Збираймося до школи з книгарнею

Друже, Ти вже скучив за шкільними деньками? А чи зібрався вже на уроки?А може для тебе 1 вересня - це взагалі дуже серйозне свято, адже ти вперше йдеш до школи? Що ж, давай скажемо літу “па-па!” разом! Цієї суботи ми разом протягом цілої години проходитимо спеціальний супер-секретний шкільний квест, начитаємося багато корисних порад, які допоможуть нам у навчанні, а також створимо собі маленький сувенір для вашого робочого столу.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (26 серпня)

Фото: myplanet.com.ua

Виступ Наталії Молдован та Ольги Абакумової

Участь беруть: Заслужена артистка України (орган) та Лауреатка міжнародних конкурсів Ольга Абакумова (сопрано). У програмі - твори українських і зарубіжних композиторів.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую