ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 24-26 серпня

Культура 3655
Цими вихідними хмельничани відзначатимуть День Незалежності України
Цими вихідними хмельничани відзначатимуть День Незалежності України. Фото: З архіву

Програма заходів.

Сьогодні Україна відзначає чергову річницю Дня Незалежності України. У Хмельницькому з нагоди державного свята підготували насичену програму. Вже традиційно хмельничан запрошують одягтись у національне вбрання та долучитися до параду вишиванок. Патріотичний концерт цього року пройде на майданчику біля кінотеатру Шевченка. Протягом дня у центрі міста діятиме фотовиставка просто неба, а у Молодіжному парку три дні триватимуть етногуляння.

У суботу молодь кличуть до міської ради, де відбудеться дебатний турнір з фахівцями поліції "Молодь і порядок". У неділю в обласному художньому музеї запланували майстер-клас з художником, на якому вчитимуть розпису на склі.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». В арт-галереї «Масло» демонструють персональну виставку картин Олени Пронькіної «Простір чистого тла». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. Виставка «Незалежність у тобі» триває у Виставковій залі дитячої школи образотворчого та декоративного-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 67). У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій ! спосіб життя».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (24 серпня)

 Парад вишиванок у Хмельницькому

Усіх мешканців та гостей міста на щорічний, традиційний парад вишиванок присвячений 27 річниці Незалежності України!

Коли: 17:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Концертна програма «Ти у серці нашім, Україно!»

Мешканців і гостей міста запрошують на концертну програму до Дня Незалежності України.

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Фотовиставка «Моє місто»

Фотовиставка відбуватиметься просто неба.

Коли: протягом дня

Де: вул. Проскурівська, 56

Вартість: безкоштовно

Всесвітня синхронна молитва "Боже великий, єдиний"

Синхронне виконання духовного гімну України "Боже великий, единий», українськими громадами по цілому світу. Молитва, що йде від серця, споконвічно спрямовувалась до Бога із надією на краще життя наших родин, нашої країни та народу загалом. Українські громади є чи не у всіх країнах земної кулі. Таке масштабне і потужне виконання молитви за Україну власне зараз, відзначаючи 100-річчя УНР, продемонструє неймовірну єдність українців у цілому світі, їх віру в Бога і Україну. Участь у проекті братимуть в Україні – церковні хори, професійні та аматорські колективи, студенти, тощо. Поза територіальними межами України - члени українських громад та спільнот по всьому Світу а також хори (у тому числі церковні), які мають у своєму репертуарі вищезгаданий твір Миколи Лисенка.

Коли: 18:00

Де: Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Етногуляння

Впродовж трьох днів у місті Хмельницькому, у затишному місці, на просторих берегах річки Південний Буг, на території Молодіжного парку відбудеться Етногуляння, присвячене Дню Незалежності України. У програмі: виставки декоративно-прикладного мистецтва, майстер-класи, страви на мангалі, страви в казанах на вогні, на вертелі, напої за старовинними рецептами, концерти та українська дискотека.

Коли: 19:00

Де: Молодіжний парк

Вартысть: безкоштовно

Субота (25 серпня)

Фото: zdorovia.net.ua

Ранкова йога на ДАХу

Це нагода побачити пробудження природи, безмежну велич ранкового сонця та відчути на собі його обійми в улюблених асанах. Обов'язково з собою мати килимок. Заняття проводяться за відсутності дощу.

Коли: 8:00

Де: ДАХ, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Молодіжний дебатний турнір з фахівцями поліції "Молодь і порядок"

Пропонуємо спробувати себе у популярній грі, у форматі британських дебатів! Тобі сподобається подібний досвід, адже в сучасному світі необхідно навчитися конструктивно вести дискусію, логічно мислити і знаходити переконливі аргументи у будь-яких запитаннях. До того ж, цього разу пропонуємо вам подискутувати з фахівцями поліції, та ще й у приміщені міської ради! Заінтриговані? Тоді чекаємо на вас!

Коли: 9:00

Де: Хмельницька міська рада, вул. Гагаріна, 3

Вартість: безкоштовно

Збираймося до школи з книгарнею

Друже, Ти вже скучив за шкільними деньками? А чи зібрався вже на уроки?А може для тебе 1 вересня - це взагалі дуже серйозне свято, адже ти вперше йдеш до школи? Що ж, давай скажемо літу “па-па!” разом! Цієї суботи ми разом протягом цілої години проходитимо спеціальний супер-секретний шкільний квест, начитаємося багато корисних порад, які допоможуть нам у навчанні, а також створимо собі маленький сувенір для вашого робочого столу.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Неділя (26 серпня)

Фото: radruzh.org

Майстер-клас з художником

«Майстер-клас з художником» продовжує збагачувати світогляд подолян новими техніками практичного мистецького пізнання. Так, вже цієї неділі, охочі спробувати себе у живописі на склі зможуть відвідати наше заняття під керівництвом майстрині Тетяни Бадєєвої. Створити власний філігранний, тендітній витвір зі скла та переглянути міні-виставку робіт живописиці - ось мистецька пропозиція від нашого музею гостям краю та подолянам.

Коли: 15:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: 20 гривень

Ляльковий серіал "Ослик Мафін і його друзі"

Прем'єра лялькового серіалу "Ослик Мафін і його друзі", частина перша.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Виступ Наталії Молдован та Ольги Абакумової

Участь беруть: Заслужена артистка України (орган) та Лауреатка міжнародних конкурсів Ольга Абакумова (сопрано). У програмі - твори українських і зарубіжних композиторів.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую