ye-logo.v1.2

Виступ Лесі Нікітюк на "Танцях з зірками": "Це вже не Хмельницький, але ще й не Київ"

Культура 7236
Леся травмувалася під час першого виступу в прямому ефірі, тож вчора їй довелося танцювати з пов
Леся травмувалася під час першого виступу в прямому ефірі, тож вчора їй довелося танцювати з пов'язкою на руці. Фото: Без Табу

Як зазначив ведучий проекту, Леся пообіцяла помститися Владу Ямі за те, що він минулого разу її ніжно назвав драбиною.

"Я так станцюю, що Влад Яма ще про супутникову антену заговорить, - заявила перед виходом на сцену відома хмельничанка. - Може й мені від Слави Камінської щось передалося, проклаття Могилевської сильна штука. Леся триста разів відпрацювала свій танець, а потім впала на рівну руку. Лікар сказав ходити з пов’язкою".

Вчора, 2 вересня, на каналі 1+1 вийшов в ефір другий випуск проекту "Танці з зірками". В прямому ефірі чотирнадцять пар продовжили змагатися за звання кращого танцівника. Серед них телеведуча Леся Нікітюк у парі з Максимом Єжовим.

Пара знову другою вийшла на паркет, цього разу станцювавши ніжний Віденський вальс.

"Справжня народна улюблениця. Людина, за яку голосує не тільки весь Хмельницький, а ще й аборигени племен Африки", - пожартував перед їхнім виступом телеведучий Юрій Горбунов.

Журі ж цього разу схвально відгукнулися про виступ пари, зазначивши, що вальс виявився кращим, ніж вони очікували.

"Ви прямуєте вірним шляхом. Можливо, трохи повільніше, ніж дехто з пар. Але все ж таки, це вже не Хмельницький, але ще не Київ. Такий собі "Васильківський бал квітів", - сказав один з суддів проекту Влад Яма.

"Тендітна і водночас незламна Леся. Я спостерігаю за інстаграмом всіх учасників проекту. Коли я дізнався про твою травму, мені було цікаво, як ти будеш виходити з цієї ситуації. Чи вийдете ви взагалі на паркет, - повідомив Дмитро «Монатік». - Що ви дуже влучно зробили - це вибір пісні. Я пишаюсь тобою, ти приклад дівчини, яка незважаючи на перешокоди, які частенько дарує життя, всеодно береш і квітеш. Дует "Незламні квіти Леся і Максим".

Хоча пара не отримала дуже високі бали від журі, глядачі віддали за них чимало голосів. Тож в зону небезпеки Леся з Максимом вчора не потрапили.

А шоу цього вечора покинуло одразу дві пари. Слава Камінська з партнером були дискваліфіковані з проекту через травму співачки під час тренувань до першого ефіру. Злата Огнєвіч з Дмитром Жуком першими вилетіли з шоу "Танці зірками" за результатами голосування глядачів і рішенням суддів.

Читайте також: Лесі Нікітюк на "Танцях з зірками" порадили взяти кілька уроків етикету у пані Фреймут

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую