ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 10-16 вересня

Культура 2289
З Сайтом Є ви завжди зможете легко спланувати своє дозвілля
З Сайтом Є ви завжди зможете легко спланувати своє дозвілля. Фото: hellorf.com

Програма заходів.

Цього тижня до Хмельницького приїде відомий український письменник Андрій Любка з презентацією своєї нової книги. Тож любителі почитати матимуть змогу поспілкуватися з автором і дізнатися більше про його психологічний трилер.

Для школярів у вівторок влаштують спортивний фестиваль «JuniorZ» на стадіоні «Поділля». В середу хмельничан запрошують на відкриття виставки художніх робіт «Квіти і танці над Бугом».

На вихідні малят кличуть до лялькового театру на цікаві вистави. Не обійдеться без музичних сюрпризів. Протягом тижня для вас запланували кілька концертів класичної музики, кавер-версії світових хітів, дискотеки.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку фотографій "Спосіб життя».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (10 вересня)

Фото: static.wixstatic.com

Виставка художніх гобеленів подолянки Юлії Степанюк

25 авторських гобеленів, що представлені в експозиції, милуватимуть око шанувальникам прадавніх українських мистецьких традицій своєю самобутністю, щирістю та веселковим розмаїттям кольорів упродовж вересня.

Коли: 9.00 до 18.00

Де: музей історії міста Хмельницького, вул. Проскурівська, 30

Вартість: для дітей – 6 грн., для дорослих – 9 грн.

Вівторок (11 вересня)

 

Фото: BBC.com

Презентація роману Андрія Любки «Твій погляд, Чіо-Чіо-сан»

За сюжетом п’яний суддя на пішохідному переході збиває насмерть молоду жінку і, ясна річ, без особливих зусиль уникає покарання. Але чоловік збитої – не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе та відомстить.«Три довгих роки я писав цей роман, – розповідає Андрій Любка, – разом із героєм переслідуючи його ворога, западаючи з ним у депресії і радіючи його успіхам. Чому детектив? Щоб мені цікавіше було його писати, а читачам – читати».

Коли: 19:00

Де: Barrel-Wine shop & bar, вул. Івана Франка, 10

Вартість: 50 гривень

Спортивний фестиваль школярів «JuniorZ»

Під час проведення Фестивалю будуть презентуватись інноваційні підходи до проведення уроків з фізичної культури у закладах загальної середньої освіти, ознайомлення (майстер-класи) з новітніми видами спорту, що складають основу варіативних модулів нової навчальної програми.

Коли: 12.00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83

Концерт "Ми тебе заквітчаєм, Україно!"

Участь беруть: Академічний ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля", художній керівник - Степан Дробіт, головний балетмейстер - Сергій Качуринець, головний хормейстер - Катерина Дробіт, керівник оркестру, диригент - Богдан Балема.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Середа (12 вересня)

Фото:artmuseum.km.ua

Виставка художніх робіт «Квіти і танці над Бугом»

У Хмельницькому відкривається виставка творів знаної в Україні художниці Надії Борецької та її сина - Вадима Піщерського.

Коли: 15:00

Де: Виставкова зала дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, вул. Проскурівська, 65

Вартість: безкоштовно

Вечір бородатої ніжності

У прохолодні осінні вечори не вистачає тепла і ніжності. Макс Бондар знову даруватиме їх усім охочим.

Коли: 18:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", ДАХ, вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 50 гривень

Четвер (13 вересня)

Фото: Корреспондент.net

Cover-concert "Elvis Presley"

Участь беруть: Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, солісти – Віктор Шайда, Дар'я Сохрякова, Дар'я Коневега, Степан Дробіт, Микола Довгальов, Ольга Абакумова, Сергій Дорофєєв, диригент – Сергій Рабійчук.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 80-150 гривень

Інформаційний семінар "Фінансування для бізнесу"

Запрошують активних підприємців на дводенний інформаційний семінар "Фінансування для бізнесу". Це чудова можливість отримати найактуальнішу інформацію про потенційні джерела фінансування компанії в Україні, а також про фінансові інструменти, які існують у Європейському Союзі та Польщі зокрема. Семінар орієнтований на власників та керівників малого та середнього бізнесу, фінансових директорів, менеджерів із розвитку бізнесу, що створюють продукцію та послуги з високою доданою вартістю та які хочуть розвивати свій бізнес і залучати для цього фінансові ресурси.

Коли: 9:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 1 600 гривень

П'ятниця (14 вересня)

Фото: portal.lviv.ua

Концерт камерної музики

Участь беруть Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, солісти – Ігор Муравйов (скрипка, м. Львів), Евеліна Любонько (сопрано, м. Львів), Оксана Цмур (скрипка). Диригент – Ігор Муравйов. У програмі твори Й.С. Баха, А. Вівальді, М. Рудакевича, Ф. Мендельсона.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Субота (15 вересня)

Фото: thehappy.news

Фестиваль трансформацій "GinG"

Фест – одна велика Трансформаційна гра, яка складається з трьох кіл. Три лінійки ігор, плюс четверта нічна. Кожна лінійка складається з чотирьох ігрових зон: Стосунки, партнерство, кохання, сім’я. Бізнес, гроші, робота, стратегії, проекти, реалізація. Я-ресурс, саморозвиток. Виконання бажань.

Коли: 10:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 грн

Неділя (16 вересня)

 

Фото: List.in.ua

Ретро-вечірка «Для тих, кому за…»

Бажаєте приємно провести час - завітайте на ретро-вечірку.

Коли: 18:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені"

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Вистава "ЛЕСИНІ ЛИСТИ"

До 50-літнього ювілею акторів Лідії та Сергія Корницьких. Вистава за поезією та листами Лесі Українки.

Коли:16:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую