ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 14-16 вересня

Культура 2208
Одразу дві нові мистецьких виставки відкриють сьогодні в Хмельницькому
Одразу дві нові мистецьких виставки відкриють сьогодні в Хмельницькому. Фото: zhyvyaktyvno.org

Програма заходів.

У п’ятницю хмельничани матимуть можливість насолодитися культурним дозвіллям. Одразу дві мистецьких виставки відкриють цього дня у Хмельницькому. На одну всіх кличуть до «Галереї на Проскурівській», на іншу – до арт-центру «Масло».

Не обійдеться без спортивних заходів. В суботу всі охочі зможуть здійснити тестовий маршрут бревету з дистанцією 140 кілометрів. Для діток у книгарні Є підготували «несерйозну розмову про детективи».

В останній вихідний день тижня містяни зможуть відвідати ретро-вечірку в сквері Шевченка, або ж сходити на безкоштовний концерт поета-пісняра, барда, історика, волонтера, колишнього спецназівця Сергія Білецького. Крім того, цього дня відбудеться дві дитячих вистави в ляльковому театрі.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва триває виставка фотографій ! спосіб життя».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (14 вересня)

Фото: ofam.od.ua

Виставка Оксани Стратійчук "Мокуліто"

Київську художницю Оксану Стратійчук часто називають найяскравішою представницею українського графічного неомодерну. У її роботах відчуваються, крім високого класу майстерності, витонченість, природня сила, особливий навіть для художника естетський смак. Деталі за телефоном (65 61 15.Основні техніки: офорт, літографія, мокуліто, емаль. Брала участь у численних міжнародних та всеукраїнських бієнале та трієнале графіки. Провела понад 25 персональних виставок в Україні та за кордоном.

Коли: 16:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: у день відкриття вхід вільний. Вартість квитків: 20 грн - дорослий, 10 грн - студентський, пенсіонерам, 5 грн - дитячий (понеділок - вихідний)

Виставка "Інтроспекція: відкриваючи себе"

Олена Пронькіна, Поліна Щербіна, Артур Солецький, Ольга Малахова, Наталя Громик, Сергій Панасенко презентуватимуть свої роботи. Учасники та учасниці резиденції впродовж двох тижнів на території Хмельницької області створювали свої роботи та відкривали себе за допомогою художніх образів на тему «Інтроспекція: відкриваючи себе».

Коли: 18:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Концерт камерної музики

Участь беруть Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії, солісти – Ігор Муравйов (скрипка, м. Львів), Евеліна Любонько (сопрано, м. Львів), Оксана Цмур (скрипка). Диригент – Ігор Муравйов. У програмі твори Й.С. Баха, А. Вівальді, М. Рудакевича, Ф. Мендельсона.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Субота (15 вересня)

Фото: zhzh.info

Несерйозні розмови про детективи

Книгарня "Є" запрошує своїх читачів на “несерйозні розмови”. Цього разу на відвідувачів чекає знайомство з найцікавішими детективами сучасної дитячої та підліткової літератури.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Презентація-свято «Мріємо. Творимо. Радіємо»

Усіх запрошують на презентацію-свято "Мріємо. Творимо. Радіємо".

Коли: 12:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Тест-драйв бревету "Подільські Товтри"

Тестовий заїзд по маршруту Хмельницького бревета "Подільські Товтри". Дистанція: 140 км. Час збору: 07-45. Старт: 08-00. Маршрут: Хмельницький - Гвардійське - Городок - Івахнівці - Сатанів - Зайчики - Волочиськ. Волочиськ - Хмельницький (приміський електропотяг о 18:30, прибуття о 20:00). Вартість квитка 20 грн. Дорожне покриття: асфальт. Велосипеди: МТБ, шосери, гібриди, гравели, циклокроси і т.ін. Харчування: магазин/кафе/домашній тормозок.

Коли: 8:00

Де: Хмельницький Майдан Незалежності

Вартість: безкоштовно

Фестиваль трансформацій "GinG"

Фест – одна велика Трансформаційна гра, яка складається з трьох кіл. Три лінійки ігор, плюс четверта нічна. Кожна лінійка складається з чотирьох ігрових зон: Стосунки, партнерство, кохання, сім’я. Бізнес, гроші, робота, стратегії, проекти, реалізація. Я-ресурс, саморозвиток. Виконання бажань.

Коли: 10:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 грн

Неділя (16 вересня)

Фото: з архіву Сергія Білецького

Концерт Сергія Білецького

Він - поет-пісняр, бард, історик, волонтер, колишній спецназівець, активний учасник Революції Гідності, член міської літературної спілки «Поділля», курінний українського козацтва. Він і гітара - нерозлучні.

Коли: 16:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/1

Вартість: безкоштовно

Ділова гра «Етичний кодекс «Подолянчика»

Для дітей придумали нову розвагу - ділову гру Дітлахи вчитимуться розв'язувати конфлікти.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи, 2/1

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка «Для тих, кому за…»

Бажаєте приємно провести час - завітайте на ретро-вечірку.

Коли: 18:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені"

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Вистава "ЛЕСИНІ ЛИСТИ"

До 50-літнього ювілею акторів Лідії та Сергія Корницьких. Вистава за поезією та листами Лесі Українки.

Коли:16:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Семінар-практикум "Як хоче жінка"

Жіноча сексуальність скрізь... Вона створює і підтримує світ. Вона подібна харизмі: така ж неосягнена і так само чітко відчувається в русі, погляді, посмішці. Сексуальність - наша вроджена потреба і функція людського організму, вона подібна диханню. Вона завжди з нами. Вона невід'ємна частина нас самих.

Коли: 10:00

Де: Психологічний кабінет Жанни Сенчук, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 700 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую