ye-logo.v1.2

У Хмельницькому завершують розмальовувати стіни скейт-парку (ФОТО)

Культура 5045
Михайло Коробков завершує розмальовувати одну із стін
Михайло Коробков завершує розмальовувати одну із стін. Фото: автора

Працює над малюнками київський художник.

В обласному центрі завершують розмальовувати стіни скейт-парку. Займається цим запрошений ГО «Територія», ініціатором арт-проекту, художник із Києва.

Михайло Коробков розповідає, що в дитинстві також займався скейтбордингом. Саме тому розумів, що буде цікаво бачити такій молоді.

«Мені цікава молодіжна субкультура, і колись сам займався скейтингом. Я через усе це пройшов, тому вирішив зробити такий свій вклад. Малюнок – це той авторський стиль, в якому працюю. Його можна сприймати як декоративне пано, чи візерунок. Власну творчість відношу до постмодерну», - каже Михайло.

За його словами, над артом працює близько шести днів. Поки розмалював лише одну стіну (зі сторони входу), на іншій (зі сторони пулу) – планує завершити надпис.

Художник почав працювати над написом

«Намагаюсь своїм стилем вписатися у той, який уже є у скейт-парку. Наприклад, на стіні був намальований дракон зі скейтом в зубах. Я його вирішив не замальовувати, а вписати у загальну концепцію роботи. Вийшло так, ніби персонаж з дірки вилазить», - ділиться художник.

Михайло додає, що усі використані фарби спеціально пристосовані для фасадних робіт і не бояться вологи.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую