ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 21-23 вересня

Культура 2195
У Хмельницькому незабаром пройдуть Дні Індії
У Хмельницькому незабаром пройдуть Дні Індії. Фото: zhitomir.today

Програма заходів.

Попереду вихідні, тож на хмельничан чекає нова підбірка найцікавіших подій у місті. Вже сьогодні до Хмельницького приїдуть виступити гумористи з «Ліги Сміху», в обласній бібліотеці проведуть черговий безкоштовний урок англійської. А в ХУУПі відбудеться конференція, де говоритимуть про ринок тепличних культур, світовий досвід та українські перспективи.

В суботу діток кличуть до книгарні «Є», де розкажуть коли приходить осінь. Водіям роверів пропонують взяти участь у двохсоткілометровому бреветі, а любителів літератури запрошують на вечір літератури.

Останній вихідний тижня буде не менш насиченим - у Хмельницькому відбудуться «Дні Індії». Індійські фільми, танці, преентація книги – усе це запланували організатори.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва триває виставка фотографій «Спосіб життя», в арт-центрі «Масло» демонструють виставку "Інтроспекція: відкриваючи себе". У «Галерії на Прроскурвіській» можна переглянути виставку Оксани Стратійчук "Мокуліто".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (21 вересня)

Фото: lviv1256.com

Виступ команд «Загорецька ЛС», «Луганська збірна», «Ніколь Кідман»

Чемпіони третього сезону "Загорецька Людмила Степанівна" (Львів), володарі Літнього кубка "Луганська збірна"(Луганськ) та переможці Зимового кубка "Ніколь Кідман" (Суми) приїжджають до Хмельницького.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-550 гривень

Конференція "Об’єднання у тепличному секторі"

Воркшоп, на якому дізнаєтесь про ефективні стратегії управління бізнесом та практичні приклади прибуткового управління тепличними комплексами.

Коли: 9:00

Де: Хмельницький університет упарвління та права, вул. Героїв Майдану, 8

Вартість: вартість участі у воркшопі 500 грн. з однієї особи, кількість місць обмежена

English Speaking Club: Colorado, New Mexico, Utah

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання. Модератор зустрічі: Карл Тайлер Другий (Karl Tyler. Тема тижня: American Road Trip Series: Colorado, New Mexico, Utah

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Вікно в Америку, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Навчальна модульна програма "Від справи до бізнесу"

Ця програма для власників, ключових менеджерів та керівників функціональних напрямів малого та середнього бізнесу. Тренери навчальної програми — це 7 практиків-експертів з побудови бізнес-моделей та бізнес-процесів.

Коли: 9:00

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 7000 грн

Субота (22 вересня)

Фото: Уніан

Дитяча субота "Коли настає осінь"

Чи полюбляєте ви осінь так, як любить її книгарня “Є”? На полицях крамнички вже поселилися “осінні” історії, які обов'язково розгорнуться перед усіма маленькими читачами книгарні. Але перед цим на всіх нас чекатимуть осінні запитання, відгадування загадок табагато чого ще.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Вечір поезії "Litera_турник"

Теплий та затишний літературник із прочитанням авторської (або ж чужої) поезії або прози у мегаатмосферній кав'ярні LaCorte. Тому тих, хто має бажання побачитись, поспілкуватись, випити запашної кави, почитати вірші, насолодитись атмосферою та і просто прийти запрошують прийти.

Коли: 18:30

Де: Кав'ярня LaCorte, вул. Інститутська, 10

Вартість: безкоштовно

Бревет 200 км "Подільські Товтри"

Це перший крок у світ рандонерів. 200 кілометрів за 13,5 годин - це не фантастика, а реальність! Випробуй свої сили та характер!

Коли: 7:00-21:00

Де: Майдан Незалежності, м. Хмельницький

Вартість: до 15.09 - 250 грн; 15.09-21.09 - 275 грн; безпосередньо на старті 22.09 - 325 грн

Відкриття концертного сезону

Участь у концерті беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, солістка Оксана Литвиненко (віолончель, м. Львів), диригент Роман Ревакович (Польща).

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70-80 гривень

Дизайнерський воркшоп "Лого з цвяхів та палиць"

Багатьом простим, малобюджетним проектам потрібен логотип. Нескладний, доречний, такий, що запам’ятовується. Кажуть навіть «плейсхолдерне» лого. Логотип також потрібен і для довготривалих проектів, при цьому повна айдентика не завжди необхідна. Ця задача потребує навичок і практики.

Коли: 10:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109.

Вартість: 950 гривень

Underground Sadness Festival

Hardcore/Shoegaze/Punk/Screamo/Post-punk/Emo DIY фестиваль у Хмельницькому.

Коли: 14:00

Де: Скейт-парк, вул. Свободи, 2/1

Вартість: передпродаж - 160 гривень, на вході - 190 гривень

Чемпіонат України з футболу в другій лізі

Грає "Поділля" (Хмельницький) - "Верес" (Рівне).

Коли:16.00

Де: Спорткомплекс "Поділля"

Вартість: 20 гривень

Неділя (23 вересня)

Фото: zhitomir.today

Перегляд індійського фільму та індійські танці

Поринути в культуру Індії можна буде завдяки індійським танцям та індійському кіно. Танцюватимуть на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, а сам кінопоказ відбуватиметься у кінотеатрі.

Коли: 15:00

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Презентація книги Й.В. пана Маноджа К. Бхарті "Індійська філософія крізь призму сучасної науки"

Учасники: Манодж Кумар Бхарті, Ksenia Kosiuk. Під час заходу представлятимуть книгу "Індійська філософія крізь призму сучасної науки", написану Й.В. паном Маноджем К. Бхарті, Послом Індії в Україні. Книга роз’яснює тонкощі індійської філософії в логічній та науковій манері. Індійська філософія, здається, має відповіді на основні питання, із якими стикається людська раса; яка природа Всесвіту, що таке життя і що відбувається після смерті.

Коли: 12:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Воркшоп «Запорука щасливих та успішних стосунків»

Усе починалося так романтично і прекрасно. Минає рік… другий, часом ще швидше, уся ідилія руйнується, і починається. На воркшопі дізнаєтеся: відмінності чоловіка і жінки; міфи і правда про сім’ю; етапи стосунків; «чотири вершники» шкідливих для сім’ї.

Коли: 13:00

Де: м. Хмельницький

Вартість: 150 гривень

Чемпіонат України з футболу серед аматорів

Грає СК "Хмельницький" - "Кристал" (Чортків)

Коли: 16.00

Де: Спорткомплекс "Поділля"

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка «Для тих, кому за…»

Бажаєте приємно провести час - завітайте на ретро-вечірку.

Коли: 18:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Гусеня"

Маленькій дівчинці доручають пасти гусеня. Але їй страшенно хочеться погратися з друзями. Хитра Лисиця підгледіла й викрала гусеня. Як же його рятувати?!

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-28 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую