ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 1-7 жовтня

Культура 2387
Найцікавіші події Хмельницького шукайте у нашій афіші
Найцікавіші події Хмельницького шукайте у нашій афіші. Фото: WoMo

Програма заходів.

У перший тиждень жовтня у Хмельницькому запланували чимало концертів. Перший відбудеться вже в понеділок, у філармонії гратимуть «північну музику». У середу на вас чекає виступ струнного квінтету концертмейстерів, а в четвер хмельничанам зіграє відомий український скрипаль Святослава Кондратів. В суботу до Хмельницького з концертом приїде артистка Ірина Федишин.

Антін Мухарський через кілька днів презентує в нашому місті чоловічий роман "I AM NOT RUSSIA". Якщо ж ви полюбляєте подорожувати, для вас гарна новина. У Кам’янці-Подільському на вихідних відбудеться одразу дві яскраві події – фестиваль пива «Октоберфест» і фестиваль повітроплавання «Золота Омега».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", відкрили виставку картин «Диво-звірі Марії Приймаченко». Виставка "Зі скарбниці матінки-природи" діє в обласному краєзнавчому музеї, де представлені експонати, зібрані в різних природних зонах земної кулі. У музеї-студії фотомистецтва триває виставка фотографій "Хмельницький крізь об'єктив", в арт-центрі «Масло» демонструють виставку "Інтроспекція: відкриваючи себе". У «Галерії на Проскурвіській» можна переглянути виставку Оксани Стратійчук "Мокуліто".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

 ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (1 жовтня)

 

Фото: Music-review Ukraine

Концерт "Nordic Music"

Участь бере Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Сергій Рабійчук У програмі твори Е. Гріга, Я. Сібеліуса, К. Нільсена, Е. Елгара, П. Уорлока.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вівторок (2 жовтня)

Фото: belnovosti.by


Вступна лекція курсу "SMM в Instagram і Facebook"

Кому буде корисно: студенти та випускники факультетів маркетингу та реклами; спеціалісти-початківці з Social Media Marketing; маркетологи, які планують переорієнтуватися з офлайн в онлайн маркетинг; зареєстровані студенти, усі охочі вчитися на курсі; новачки, які планують змінити професію.

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкоштвоно

Середа (3 жовтня)

Фото: nv.ua

Кінотренінг "Як стати другом для своєї дитини-підлітка?"

Як можна допомогти самому собі та своїй дитині-підлітку пройти такий цікавий та складний період та як стати другом і зберегти теплі та щирі стосунки у майбутньому? Усі відповіді на ці запитання зможете почути у нас. "Чай, кава та наше особливе печиво, фільм та комфортна і приємна атмосфера гарантовані.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6

Вартість: 250 гривень - якщо ви приходите одні; 200 гривень - якщо ви приходите вдвох; 180 гривень - якщо ви приходите четверо та більше

Головний семінар осені 2018 про ПДВ та інше

На учасників чекає найактуальніша інформація від відомих лекторів Тимофеєвої Людмили та Блотнера Володимира про: нововведення у звітності за ІІІ квартал; податок на виведений капітал; ПДВ 2018 – що змінилось?; нову декларацію по прибутку; ЄСВ: останні зміни; касові операції та РРО; інспекції Держпраці; важливі судові рішення - їхнє практичне застосування.

Коли: 10:00

Де: Федерація профспілок області, вул. Соборна, 57

Вартість: 520 гривень

Виступ струнного квінтету концертмейстерів симфонічного оркестру "Perfetto"

Участь беруть струнний квінтет концертмейстерів симфонічного оркестру "Perfetto": Ольга Малик (скрипка), Ольга Левченко (скрипка), Світлана Мельник (віолончель), Ольга Палюх (альт), Олег Горобець (контрабас). Солісти: Тарас Малик (флейта), Ігор Прохніцький (гобой), Максим Заводний (гітара), Роман Ульянов (ударні).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Четвер (4 жовтня)

Фото: styler.rbc.ua

Концерт Святослава Кондратіва

Маестро виглядає стильно та невимушено, зазвичай у джинсах, зручній туніці та молодіжних кедах. А його віртуозне та розкуте виконання авторських композицій у популярно-естрадному жанрі під драйвовий біт барабанів та гітар спонукає слухачів не тільки мріяти, насолоджуючись незвичним звучанням скрипки, а й разом з ним співати, плескати, гупати ногами і навіть танцювати. У програмі – нові композиції Святослава Кондратіва, його бездоганна віртуозна гра, заворожуюча енергетика і незабутні емоції.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 200-300 гривень

П'ятниця (5 жовтня)

 

Фото: travel365.md

Фестиваль "Oktoberfest, знову в небо!" (Кам'янець-Подільський)

Фестиваль "Oktoberfest, знову в небо!" організований для любителів добре відпочити, цінителів пива і розваг. Необмежена кількість пива і смачних закусок, всілякі забави і традиційні пивні пригощання, запальні виступи колективів, у тому числі зірок української естради, і ще багато цікавого!

Коли: 9:00

Де: Площа Польський ринок, м.Кам'янець-Подільський

Вартість: безкоштовно

Фестиваль повітряних куль "Золота Омега - 2018"

У Кам'янці-Подільському відбудеться фестиваль повітряних куль "Золота Омега - 2018". Програма польотів: передпольотний брифінг (ранковий о 7:30, вечірній о 16:30; виїзд на стартовий майданчик; підготовка аеростатів до польоту, інструктаж; польоти повітряних куль 40-60 хв.; автосупровід кожної повітряної кулі під час польоту; підбір повітропланих екіпажів з місця приземлення; вручення пам'ятних повітроплавних Грамот за 232-річною традицією (проходить з шампанським);

Коли: 7:00

Де: м.Кам'янець-Подільський

Вартість: 3000-3200 гривень

Семінар "Секрети сімейного життя"

Наші батьківські сім’ї впливають на наше сімейне життя. Питання в тому, що ми ніколи до кінця не знаємо, як саме. А дарма. На семінарі розбиратимуть: Що таке сімейне життя і чому його не можливо уникнути; Секрети сімейного життя – ресурси чи підводні камені? Вплив сімейних секретів на наше життя.

Коли: 15:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1.

Вартість: 400 гривень

Субота (6 жовтня)

 

Фото: i-vin.info, Karabas.com

Концерт Ірини Федишин

Львівська співачка знову концертом приїздить до Хмельницького.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-450 гривень

Літературно-пивна вечірка-концерт з Антіном Мухарським

Антін Мухарський запрошує на літературно-пивну вечірку-концерт, присвячену презентації його чоловічого роману "I AM NOT RUSSIA". Спеціальним гостем заходу буде Орест Лютий із його лагідною, суворою й дуже суворою українізацією. Цей неполіткоректний роман ставить під сумнів основні цінності сучасної демократії.

Коли: 21:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Семінар "Батьки і діти: конфлікт чи взаємодія"

Батьки і діти - це сім'я, де кожний має право на свою думку, інтереси і вибір. Але не завжди батьки можуть почути своїх дітей, а діти - прийняти і довіритись батькам. Усе залежить від віку дитини, поваги і взаєморозуміння між членами родини та багатьох інших причин. Якщо Вам цікава тема стосунків батьків і дітей; якщо Ви мама чи тато; якщо Ви спеціаліст, який працюєє з батьками та дітьми різного віку - тоді вас запрошують на практичний семінар.

Коли: 11:00

Де: Вул. Вайсера, 17/1, офіс 402

Вартість: 250 гривень, для обох батьків - 400 гривень

Неділя (7 жовтня)

Фото: фейсбук

Вистава «Собака на сіні»(ПРЕМ'ЄРА)

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-150 гривень

Концерт "Cinema Paradiso"

Участь беруть Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент – Марко Мюллер (Швейцарія), солістка – Ольга Малик (скрипка). У програмі: саундтреки до кінофільмів.

Коли: 17:00Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 70-80-90 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую