ye-logo.v1.2

Танці з зірками: Леся Нікітюк написала іронічну пісню для Влада Ями

Культура 3653
Члени журі вчергове розкритикували пару
Члени журі вчергове розкритикували пару. Фото: 1plus1.ua

Відома хмельничанка з гумором згадала всі зауваження судді.

У неділю, 21 жовтня, відбувся черговий прямий ефір шоу "Танці з зірками", де бере часть телеведуча з Хмельницького Леся Нікітюк. Цього разу вечір присвятили цирковій темі. Артисти танцювали на висоті під куполом, виступали з вогнем і скакали на батуті. Леся та Максим виконали танець фьюжн під пісню Britney Spears "Oohps I did it again".

Не зважаючи на їх старання, члени журі все ж знову розкритикували пару. Катерина Кухар охарактеризувала виступ хмельничанки одним словом "маячня", пояснивши: "Весь танець був створений майже з повітря. Якщо б ви були актрисою цирку, то ви б вже залишилися без роботи. Мати такі розкішні ноги та до 9-го ефіру не навчитися ними вправно працювати – це недопустима розкіш".

Водночас Влад Яма пожартував, що йому в цьому номері сподобався тільки Макс Єжов в образі Павла Зіброва. "Пасадобль вийшов, як дитяча версія. За що мені подобається ваша пара, то це за те, що ви не ховаєтеся за постановкою. Показуєте все як є, зі всіма недоліками. Старання я бачу, але сьогодні вони були лише на обличчі", - зазначив хореограф.

Піднявшись на балкон після коментарів журі, Леся Нікітюк презентувала в прямому ефірі свою власну гумористичну пісню. Її вона присвятила Владу Ямі, згадавши всі його найяскравіші "компліменти".

"Кожну ніч мені сниться один і той же сон, що мене погнали з "Танців". Я в сльозах біжу до мами, а вона б'є мене мокрими трусами". Плачу, біжу по дорозі, а у вухах: закрий! Закрий свої ноги!". І я, сльозами пронизую тишу, йду і носочок тягну. Влад Яма, яка драма – Леся вийшла на паркет: танцю у Лесі немає", — заспівала телеведуча.

Хоч оцінки від суддів пара отримала знову низькі, глядачі в черговий раз врятували пару від зони ризику. А покинув цього разу "Танці з зірками" Руслан Сенічкін разом зі своєю партнершою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую