ye-logo.v1.2

Майже гола і в пір’ї Леся Нікітюк станцювала на паркеті "Танців з зірками"

Культура 6143
Думки журі стосовно виступу Лесі розділилися
Думки журі стосовно виступу Лесі розділилися . Фото: YouTube

Хмельничанка влаштувала справжній бразильський карнавал.

У неділю, 4 листопада, відбувся одинадцятий прямий ефір шоу "Танці з зірками" на каналі 1+1. У боротьбі за кубок переможця залишилося змагатися шість пар, серед яких відома телеведуча з Хмельницького Леся Нікітюк. Темою вечора стали танці народів світу. 

Нікітюк і Єжов цього разу виконали запальну сальсу під пісню "Shape of You" Antony Nova у стилі бразильського карнавалу. Страусине пір’я, відверте вбрання та гарячі рухи стегнами вразили не лише глядачів, але й суддів проекту.

Як зазначив Дмитро Монатік, пара просто "спалила цей паркет". "Все ж таки робота з Владом Ямою пішла тобі на користь, - звернувся Дмитро до Лесі. - Яка робота бедрами, який погляд, ти якась інша. Мені хочеться назвати тебе королевою карнавалу".

Водночас Катерина Кухар зауважила, що хотіла побачити від Нікітюк експериментів, а побачила "номер, переповнений фривольностями".

"На початку номеру мені здалося, що ви передивилися покази Victoria's Secret. Але янголи Вікторії не заповнюють майже весь екран своїми невгамовними сідницями", - додала вона.

Вислухавши коментарі журі, Леся Нікітюк пообіцяла до наступного ефіру підготувати пісню для Катерини Кухар. Нагадаємо, нещодавно телеведуча написала іронічну пісню для Влада Ями.

Вже традиційно хмельничанка не отримала високих балів від суддів за свій виступ, але активне голосування глядачів допомогло залишитися їй у шоу. А проект на цьому етапі покинув Денис Берінчик разом зі своєю партнеркою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую