ye-logo.v1.2

У Хмельницькому музиканти влаштували концерт посеред речового ринку (ФОТО+ВІДЕО)

Культура 7458

Блюз, рок і не тільки прозвучав сьогодні для покупців.

Проект "RespublicaFEST Інкубатор" триває. Двадцять молодих музикантів з різних міст України протягом тижня навчалися у Хмельницькому з фахівцями музичної індустрії. Сьогодні ж відбувся їхній перший «вихід в люди». Першою імпровізованою сценою для виконавців став речовий ринок.

«Всі ці музиканти звикли виступати в клубах, на концертах, а наша задача була вивести їх грати там, де не зручно, подивитися на скільки вони впораються. На мій погляд, музика має йти в маси, а тут є маса. То чому б нам не зіграти на базарі? - розповідає координатор проекту "RespublicaFEST Інкубатор" Андрій Зоін. – Звучатимуть і спільні пісні, які вони вже вивчили за два дні, і будуть свої програми, які вони грали раніше. Вчора до другої ночі вони репетирували, навіть не знаю, що з цього вийде. Але тут сенс в тому, щоб вони імпровізували. Сама атмосфера базару диктуватиме, що вони будуть грати».

Поки музиканти налаштовували апаратуру, продавці сусідніх кіосків заінтриговано очікували, що ж має зараз відбуватися. Деякі з них жартували, що під музику торги в них краще підуть. Говорили, що працювати стане веселіше. «Чого тут тільки не було, але таке  - впреше», - говорить продавець Ірина.

Люди здивовано спостерігали за тим, що відбувається

Незвичний виступ молодих артистів не залишив байдужими хмельничан. Багато відвідувачів ринку з цікавістю зупинялися подивитися, що ж тут відбувається. Багато з них фотографували виконавців, знімали на телефон відео їхнього виступу. Були й ті, що поспіхом йшли далі у справах.

Побачене знімали на відео

На цьому сюрпризи для містян не закінчуються. Вже сьогодні ввечері учасники «Інкубатору» гратимуть в обласному художньому музеї, завтра ввечері запланований їхній виступ в моно-театрі «Кут». А з понеділка 20 юних музикантів вирушають в невеликий тур по області.

Деякі з сусідніх рядів прийшли подивитися на концерт

Музиканти грали у різних стилях

З кожною піснею слухачів ставало більше

Після базару музиканти відправляться у музей

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую