ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк знову посварилася з суддею шоу “Танці з зірками”

Культура 7229
Цього разу пари виконали одразу по два номери
Цього разу пари виконали одразу по два номери. Фото: 1plus1.ua

На паркеті хмельничанка почала сперечатися з Катериною Кухар.

Вчора, 11 листопада, на телеканалі 1+1 відбувся чвертьфінал шоу “Танці з зірками”. Цього разу п’ять пар приготували по два танцювальні номери. Особливістю випуску став музичний супровід номерів, адже учасники танцювали під живі виступи популярних українських зірок.

Відома телеведуча Леся Нікітюк разом з Максом Єжовим вразила глядачів романтичним контемпом. Пара виконала свій танець під пісню “Не йди” у виконанні Гайтани. Судді ж шоу вчергове наголосили на тому, що їхня пара помітно відстає від інших учасників проекту.

“Це було добре, як для вашої пари, але порівняно з попередніми парами, трохи не вистачає ще контролю”, - зазначив Влад Яма.

Водночас Катерина Кухар зауважила, що з “уроками класики Леся так і не знайшла спільної мови”. "Минулого ефіру я чекала від вас експериментів, я дуже зворушена тим, що ви прислухались до моїх порад. Сьогодні я рада вашому перевтіленню, - сказала балерина. - Лесю, однією ногою ви вже у фіналі, але що робити з іншою? Побачимо у наступному танці”.

Незважаючи на коментарі суддів, Леся і Макс впевнено виступили з наступним своїм номером. Лінді-хоп — так називався стиль танцю, де Нікітюк перевтілилася в харизматичну одеситку, яка зустріла моряка. Веселий гумористичний танець вчергове вразив глядачів, але не отримав схавальної підтримки від суддів.

“Ваш танець, як розмова двох одеситів: більше питань, аніж відповідей. Надзвичайна акторська гра. Я гадаю, що не кожна акторка драмтеатру зробила б це так гарно, як сьогодні зробили ви. Але я хочу вам нагадати, що це не акторське, а танцювальне шоу. І коментувати те, чого майже не було, я не можу”, - заявила Катерина Кухар.

На що отримала різку відповідь від Лесі. “Ви вважаєте, що лінді-хоп не було? Тиждень тому, коли мені сказали, що я танцюю лінді-хоп і контемпорарі, я подумала, що це імена двох голівудських актрис. За тиждень я реально, як драний вінник літала по всіх паркетах. Якщо не було танцю, просто скажіть, я не ображусь”, - сказала телеведуча.

За підсумками двох номерів пара Лесі і Максима отримала найнижчу кількість балів. Але голоси глядачів врятували пару від вильоту. Цього разу шоу покинули Мішель Андраде і Женя Кот.

Нагадаємо, раніше у Лесі Нікітюк був конфлікт з іншим суддею проекту Владом Ямою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую