ye-logo.v1.2

Кращі команди “Ліги сміху” безкоштовно виступлять для хмельницьких студентів

Культура 5927
У Хмельницькому гумористи виступлять в середу, 21 листопада
У Хмельницькому гумористи виступлять в середу, 21 листопада. Фото: inlviv.in.ua

Своє 5-річчя «Ліга сміху» відзначить масштабним туром по вузах України.

Наступного року проект «Ліга сміху» відзначить свій перший ювілей. До святкової дати шанувальникам цієї гри вирішили зробити подарунок, організувавши масштабний всеукраїнський тур кращих команд «Ліги сміху» по вищих навчальних закладах.

«Зустрітися з улюбленими командами студенти зможуть, не покидаючи стіни рідного університету. Потрапити на виступи кумирів можна абсолютно безкоштовно, лише заповнивши спеціальну форму на сайті туру: http://ligasmeha.kvartal-concert.com/. До слова, наявність студентського квитка обов’язкова», - йдеться у повідомленні на офіційному сайті «Ліги Сміху».

Всього в ювілейному турі будуть працювати паралельно 5 складів найпопулярніших команд «Ліги сміху», і на даний момент заплановано близько 90 концертів. У гумористичному марафоні візьмуть участі команди – «Загорецька Л.С.», «VIP-Тернопіль», «Вінницькі», Луганська збірна, «Дніпро», «Тріо різні», «Ніколь Кідман», «Стадіон «Діброва», «Ветерани космічних військ», «Отдыхаем вместе», Збірна Кременчука, «30+» та інші.

Як зазначають на сайті проекту, у кожному місті, в кожному вузі буде виступати кілька команд зі своїми кращими номерами.

Старт ювілейного всеукраїнського туру відбудеться вже сьогодні, 15 листопада, в Києві. До Хмельницького “лігосмішники” завітають 21 листопада. Концерти відбудуться у двох вузах міста - в Хмельницькому національному університеті та Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Оскільки кількість запрошень на концерт обмежена кількістю місць у глядацькій залі, розіграш квитків буде проводитися серед зареєстрованих учасників шляхом випадкового вибору. У разі виграшу запрошення на ваш номер буде надіслане повідомлення з силкою на завантаження електронного вхідного квитка. Квиток необхідно роздрукувати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую