ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому куди піти 26 листопада - 2 грудня

Культура 2036
Фото: wgvunews.org

Програма заходів.

Останні дні осені подарують хмельничанам незабутні враження від яскравих вистав і концертів. Цього тижня у Хмельницький приїдуть відомі актори з виставою «Потяг "Одеса-мама", у п’ятницю в нашому місті виступить гурт «ONUKA».

Уже в суботу відбудеться відкриття Різдвяного ярмарку. Відвідувачам обіцяють вуличні вистави, колядки, щедрівки, майстер-класи, фотозони та безліч сюрпризів.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка живопису Олександра Дубовика «Лабіринти значень». В обласній бібліотеці для юнацтва демонструють фотовиставку "Альпи 4000+" хмельничанки Наталії Мостової. Виставку плакатів Володимира Карвасарного можна переглянути на другому поверсі в приміщенні міської ради. Виставка фотографії та відео-арту «Фасади» триває у «Галереї на Проскурівській». В обласному художньому музеї діє мандрівна виставка «Майдан: простір творчості», а в музеї-студії фотомистецтва презентували колекцію світлин Олександра Солонцова «Неочікуване Поділля». Виставку фотографій «Стінопис: вулицями США» можна переглянути в обласній науковій бібліотеці, а у виставковій залі дитячої школи декоративно-прикладного мистецтва демонструють виставку фотографій, присвячених пейзажам Грузії “Дарунок Бога”. В арт-центрі "Масло" діє художня виставка "Backstage".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (26 литоспада)

Фото: 24smi.org

Фрістайл і Діти Фрістайла з новою концертною програмою

Фрістайл - радянська, українська музична група з Полтави, створена у 1988 році. Керівник, композитор і продюсер групи - Анатолій Розанов. У перші роки фронтменом групи був Вадим Казаченко, але в 1991 році він покинув колектив, почавши сольну музичну діяльність. Зараз артисти "Фрістайл" - Ніна Кірсо, Сергій Кузнецов та Сергій Ганжа, а також аранжувальник і клавішник Юрій Савченко та барабанщик Юрій Зірка - один з кращих барабанщиків України. 

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 140-400 гривень

Мантра-йога з гуртом Gauranga

На заході ви дізнаєтеся про вплив звуку на людину, значення медитації у нашому житті, познайомитеся з чудовими, світлими музикантами, які мають досвід духовної практики та вегетаріанства понад 20 років, відчуєте великий заряд позитиву та теплої енергії, якими буде наповнений весь простір.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: вільні внески

Вівторок (27 листопада)

Фото: Gastroli.ua

Вистава «Потяг "Одеса-мама"»

Він – закомплексований чоловік за 50 і типовий «мамин синок». Вона – розкішна жінка і «щира українка». Вони зіштовхнулися у купе міжміського потяга. Чим закінчиться ця поїздка? Явно не так, як ви очікуєте! Погодьтесь, деякі залізничні пригоди запам'ятовуються на все життя. Тим більше, якщо образи героїв втілені неймовірно талановитими акторами – Олегом Філімоновим, Віктором Андрієнком, Яковом Гоппом та ін.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборнаа, 60

Вартість: 130-350 гривень

Виступ Дениса Максимчука у філармонії

Участь беруть Денис Максимчук - фортепіано (Україна-Австрія), Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії, диригент - Олександр Драган.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70-80 гривень

Середа (28 листопада)

Фото: theatrestaritsky.com.ua

 

Вистава-жарт «Як наші діди парубкували»

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Сольний концерт Ольги Абакумової

Лауреат міжнародних конкурсів Ольга Абакумова (сопрано) виступатиме у філармонії. Концертмейстер - лауреат міжнародних конкурсів Мирослава Слєсар. У програмі: твори українських та зарубіжних композиторів.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60 гривень

Показ фільму "Найкращий"

Цей фільм, знятий у 2017 році польським режисером Лукашем Палковським. Головний герой фільму - спортсмен, який у Польщі залишається маловідомим, хоча ним вже захоплюється увесь світ. «Найкращий» - надзвичайна історія, сповнена зусиль, падінь і незвичайної сили, на яку режисера надихнуло життя Єжи Гурського, який подолав перегони смерті та встановив світовий рекорд на чемпіонаті світу з тріатлону, здобувши титул чемпіона на дистанції Double Ironman. Показ фільму відбудеться мовою оригіналу з субтитрами українською мовою.

Коли 19:00

Де: Кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Четвер (29 листопада)

Фото: Varosh

Тренінг "Event Management: як організувати, упакувати і продати подію"

Вигадати й організувати грандіозну подію - не завжди означає продати її. Можна організувати концерт, конференцію чи фестиваль, укласти туди купу часу й зусиль, а в результаті просто потрапити в мінус. Ідеальний сценарій, першокласна режисура, відомі гості й хороше обладнання не гарантують аншлаг. Тому потрібно не просто вигадати й організувати, а й продати подію. На тренінзі будуть розглядати кейси таких масштабних подій як фестиваль "ВидеоЖара", "Уличная еда", Всеукраїнський тур "Мамахохотала".

Коли: 19:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 300 грн

Тренінг "Продукт, що продається"

Під час тренінгу учасники зрозуміють: чому великим продуктам не потрібна реклама; чому різниця у ціні між схожими продуктами може бути в 100 разів; які ознаки має продукт, за який готові платити більше; чому купують дорожчі за наявності дешевших; як створити продукт, що продається; чому майбутнє за віральним контентом.

Коли: 10:00Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 700 гривень

П'ятниця (30 листопада)

Фото: з архіву редакції

Концерт ONUKA

Назва проекту «ONUKA» (тобто «онука») — це данина поваги до видатного українського майстра музичних інструментів Олександра Шльончика, дідуся солістки ансамблю Наталії Жижченко. За словами Нати: «Він зробив мою першу сопілку, навчив грати, сформував у мене розуміння Батьківщини».

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 240-590 гривень

Субота (1 грудня)

Фото: з архіву редакції

Відкриття Різдвяного ярмарку

Із 1 грудня у Хмельницькому діятиме Різдвяний ярмарок. Упродовж зимових свят у середмісті поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка, поряд з головною ялинкою та гостиною Святого Миколая, розташуються будиночки з різними сувенірами, їжею та напоями. На вас чекають концерти, вуличні вистави, колядки, щедрівки, майстер-класи, фотозони та безліч сюрпризів. У програмі відкриття казкове дійство засвічення вогнів на головній ялинці міста, перша зимова вечірка з DJ Marbaks, дзеркальним шоу та білими ведмедями.

Коли: 18:00

Де: Вул. Проскурівська

Вартість: безкоштовно

Воркшоп "Обережно: святкові продажі у соцмережах"

Що таке святкова стратегія продаж у соціальних мережах? Невже це настільки важливий документ, без якого всі зусилля з просування бренду або товару в соціальних мережах можуть виявитися марними? Чому ми активовуємося саме у святковий період? Як правильно вибудувати цю стратегію, що необхідно врахувати та чи є сенс прописувати все дуже детально? Знайти відповіді на всі ці та інші питання ви зможете на воркшопі від Creative SMM.

Коли: 13:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість - 650 грн

ХІV Хмельницький фестиваль "Мистецтво БУТИ"

Цього разу фестиваль налічує понад 60 майстер-класів: гармонізація внутрішнього світу; стосунки чоловіка та жінки; бізнес-напрямок; пактики Прощення; стосунки батьків і дітей; розкриття жіночності та особистої сили; слов'янські методи зцілення; трансформаційні та психологічні ігри; Творчість, Краса, Омолодження, ладування; оздоровчі техніки. 

Коли: 9:30

Де: Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут, вул. Кам'янецька, 3 (зупинка "Юність")

Неділя (2 грудня)

Фото: YouTube

Хореографічна вистава "Есмеральда"

Хореографічна вистава "Есмеральда" мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю і життям. Та справжні почуття непідвладні ані часу, ані людям. 

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую