ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 7-9 грудня

Культура 2390
Зимові вихідні порадують хмельничан порцією цікавих заходів
Зимові вихідні порадують хмельничан порцією цікавих заходів. Фото: автора

Програма заходів.

Холод не стане для хмельничан на заваді приємно провести час у вихідні. Різдвяний ярмарок на Проскурівській з яскравими сувенірами, теплими напоями і смаколиками триває. Тож усі охочі мають можливість поринути у казкову атмосферу свята біля головної ялинки міста.

Цілу низку розваг запланували цими вихідними для діток. У п’ятницю відбудеться концерт обласної дитячої філармонії. На суботу в театрі ляльок підготували кілька веселих вистав, а в книгарні «Є» пройде дитяча зустріч «Несерйозні розмови про…». Крім того, протягом кількох наступних днів у місті буде чимало майстер-класів, де діти разом зі своїми батьками зможуть навчитися створювати новорічні іграшки та сувеніри власними руками.

Дорослі зможуть відвідати комедію «Медовий місяць» від театру «Чорний квадрат», або ж сходити у філармонію на концерт ансамблю пісні і танцю Грузії «KUTAISI». 

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису  Олександра Дубовика "Лабіринт значень". Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У виставковій залі школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотовиставку "Дарунок бога" Володимира Оглобліна та Олени Долженко. У четвер в музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (7 грудня)

Фото: che.tvoemisto.tv

Форум жінок Хмельниччини

Запрошують усіх охочих успішних представниць прекрасної статі та тих, які мають велике бажання стати такими. Основною метою форуму є створення комунікативної платформи для жінок Хмельницького регіону з успішними представницями бізнесу, політики, культури, громадського сектору, дипломатичних установ, журналістики з України та країн ЄС, об’єднання знань та досвіду, налагодження подальшої співпраці для досягнення економічного зростання та підвищення конкурентоспроможності Хмельниччини та нашої держави в цілому.

Коли: 10:00

Де: Хмельницький університет управління та права, вул. Проскурівська, 57

Вартість: безкоштовно

Обласна дитяча філармонія

Участь беруть: Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент — Тарас Мартиник. Ведучий програми — Володимир Щур. Солісти — Софія Зульфікар, Анна Часник, Любомир Баранов, Тарас Шварчук, Оксана Шердюкова, Денис Шердюков, Олександр Шердюков, Анастасія Шелест, Вікторія Каплун, Єлизавета Токарєва, Павло Німцович, Євген Собчук, хор "Райдуга".

Коли: 16:30

Де: Хмельницька обалсна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: безкоштовно

Субота (8 грудня)

Фото: artkvadrat.com

Комедія "Чорний квадрат. Медовий місяць"

Легка фірмова комедія на вічні теми кохання, зради й розуміння.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 130-320 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Театр ляльок підготував нову виставу "Бебі-бум. Знайомство" для дітей до трьох років. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава «Колобок»

Це історія про хитрого, але неслухняного калачика, який втік від бабусі з дідусем, втік від різних звірів (Зайчика, Вовка і Ведмедя), але натрапив не ще більш хитрішу Лисичку. Невже вона його з’їсть?

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча субота "Несерйозні розмови про"

Книгарня “Є” запрошує дітей віком від 8-ми до 12-ти років на тематичнийзахід “НеСерйозні розмови про...Пригодниці повісті”. А ви вже скучили за їхніми НеСерйозними розмовами? Якщо так, топриходьте на бесіду про невеличкі, але дуже кльові повісті. Які, запитаєте? А, наприклад, пригоди детектива Носика, Джуді-Муді, Пірати котячого моря... Та на полицях і не злічити всіх чудових оповідань.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно
 

Майстер-клас "Кристалізація: чарівне дерево, сніжинка, ялинка"

Як утворюється сніг? А як сніжинки? А чи ви знали, що сніжинку можна зробити самому і не з паперу?! От на майстер-класі якраз такому вчитимуть. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Практичний семінар "Крізь мозок. Маркетинг, якому важко опиратися"

Про що говоритимуть: що таке бренди для мозку людини; якому бізнесу потрібен бренд, а якому ні; як люди сприймають та обробляють інформацію з реклами; що викликає увагу та потрібну емоцію у клієнтів; тексти, картинки та звуки у маркетингу; принципи стратегічного керування брендами.

Коли: 13:00

Де: ТЦ "Либідь-Плаза", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 499 грн

Івент "Побудова ефективної системи лідогенерації"

Запрошують сейлз менеджерів та всіх, хто цікавиться продажами. Спікер - Олександр Івахненко (м. Харків) - Chief marketing officer в UX Energy, Chief Marketing Officer IT Recruitment & Management 3.0, COO Senior Business Solutions Consultant, має досвід роботи в продажах 18 років, створював та керував відділами продажів, розробник курсу “Sales for HR”, проводив тренінги: "Продажі", "Побудова відділів продажів", спікер міжнародних IT конференцій.

Коли: 12:00

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська 3/2

Вартість: 300 грн, 400 грн в день заходу

Неділя (9 грудня)

Фото: надане організаторами

Виступ державного ансамблю пісні і танцю Грузії «KUTAISI»

Справжній культурний «скарб» Грузії, багаторазовий переможець міжнародних фестивалів — він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій. Ансамбль «Кутаїсі» свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 150-490 гривень

Комедія "За двома зайцями"

Гарна, але бідна чи багата, але з довгим носом - кого обрати? Класика не вмирає, Голохвості тим паче. Нова вистава старої п'єси. І хоча всі знають, що буде, коли поженешся за двома зайцями, Голохвастий усе ж таки спробує. А глядачам варто прийти й подивитися, що ж такого підготували режисер-постановник Олег Мосійчук та диригент Леонід Деркач.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Майстер-клас із виготовлення новорічного віночка

На майстер-класі виготовлятимуть новорічний віночок, з усіма прикрасами, декором тощо. Учасники працюють у парі: дитина+мама, дитина+тато, дитина+сестра тощо.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 450 грн

Майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6-14 років.

Коли: 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Дитяча вистава "Сни про Венецію"

Це лялькове ілюзійно-ексцентричне шоу, у якому ляльок не тримають у руках, а прикріпляють до ніг, голови й тулуба. Актори в яскравих костюмах та лялькт людського зросту покажуть фокуси, співатимуть і танцюватимуть.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую