ye-logo.v1.2

Тетяна Фтемова мріє підкорити Костянтина Меладзе

Культура 3543

і стати «голосом країни»

Фіналістка  проекту  «Народна зірка-3»,  кам'янчанка  Тетяна  Фтемова вже  готується  до  участі  в  новому  конкурсі  й  вірить,  що  перемога таки  колись  потрапить  їй  до  рук.

Після проекту «Народна зірка-3» минуло понад три мі­сяці. Тетяна вже повернулася до рідного Кам'янця-Поді­-льського і звичного їй ритму життя. Розкішні сценічні костюми змінила на зручні для неї джинси і, не гаючи ча­су, взялася до роботи. Нині Тетяна зізнається, що після проекту майже нічого не змінилося в її житті. Хіба що на вулиці впізнають практично усі. А оскільки до такої «на­родної» популярності вона не надто звикла, тому й хова­ється від неї. «Я стала трохи замкнута: або працюю, або відпочиваю вдома. На прогулянку Кам'янцем мене й ле­щатами не витягнеш».

Перемога в конкурсі, де нікому не ві­дома кам'янчанка Тетяна Фтемова, виступаючи в дуеті зі співачкою Ната­лкою Валевською дійшла до фіналу, підкоривши своїм голосом півкраїни, вислизнула практично з її рук. «Але я особливо не засмучуюся, – каже вона. – Мені в житті практично нічого легко не давалося. Втім, після проекту в ме­не побільшало роботи, є замовлення на корпоративи. Наразі я в Кам'янці-По-дільському знімаю квартиру, бо після концертів, які, зазвичай, закінчують­ся пізно, до села (вона родом з Мали­нівців) повертатися вже нічим. І, звіс­но ж, виховую сина. Нині Назар – го­ловний чоловік в моєму житті».
Коли тато Назара покинув родину і залишив Тетяну матір'ю-одиначкою, вона, зізнається, не знала як жити да­лі. Зрозумівши, що сина доведеться ставити на ноги самій, працювала не покладаючи рук.
Гарний голос Тетяна мала з дитинст­ва і завжди мріяла співати на великій сцені. А тому після школи навчатися пішла «в музикалку» – до Кам'янець-Подільського училища культури, на хо­рове відділення. А от на кастинги яки­хось співочих конкурсів поїхати не на­важувалася.
«Якось я гостювала у своєї названої тітки в Старій Ушиці, – розповідає Те­тяна. – Якраз тоді її дочка збиралася їхати на кастинг «Народної зірки». Ну, і разом з нею «командирували» мене – щоб приглянула». Вже на кас­тингу Тетяна подумала: «Може, і собі спробувати?» І заспівала! Так вона по­трапила на проект, де згодом дізнала­ся, що співатиме разом із землячкою – Наталкою Валевською.
«Наталя в мене вклала дуже багато сил, – зізнається Тетяна. – Буквально не давала мені ступити кроку назад. Не давала опускати руки. Це вона нав­чила мене бути впевненішою в житті. Особливо, коли мені сказали про хво­робу. Нині, на жаль, ми спілкуємося рідше»... Саму ж Наталю настільки схвилювала трагічна історія кохання Тетяни Фтемової, що вона вирішила втілити її в життя в новому кліпі «Твое молчание», розповівши сумну історію своєї подруги на всю країну. 
Звісно ж, поразка у фіналі «Народ­ної зірки-3» Тетяну не могла не засму­тити. Відпочити в «теплих краях» по путівці, яку їй подарували організато­ри шоу, вона так і не встигла: «Тур був до Єгипту. Припав саме на розпал за­ворушень, тому довелося приз забрати грошима».
На операцію Тетяна поки що так і не зважилася. Але вірить, що все обій­деться, а тому, каже, не варто зацик­люватися на якихось болячках, а жи­ти далі. Та й сідати на дієту, про яку Барбара Брильська їй стільки говори­ла, не збирається. Каже, «щитовид­ка» їй цього не дозволить.
І звісно ж, не полишає думки, що у котромусь з майбутніх проектів їй та­ки вдасться перемогти. Нещодавно ві­діслала анкету на конкурс «Голос кра­їни» і готується до боротьби.
Тетяна вірить, що їй вдасться під­корити своїм голосом продюсера шоу Костянтина Меладзе і дійти до пере­моги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую