ye-logo.v1.2

Тріумф жіночності

Культура 2873

Мода весняно-літнього сезону пропонує панянкам згадати, що вони панянки і хутчіше звільнитися від важкого вбрання похмурих кольорів, замінивши його на не просто яскраве, а на супер-яскраве! Ukrainian Fashion Week, що пройшов у столиці, уже давно розставив свої крапки над «і». Кореспонденти «Проскурі

Кольоровий  мікс
Одним із головних трендів цієї весни дизайнер Лілія Пустовіт вважає незвичайне поєднання дуже яскравих кольорів, які за її словами, не затьмарюють жіночності і краси, а навпаки, підкреслюють її. А ось модельєр Олексій Залевський у своїй колекції головну увагу акцентує на буянні трав, і «наполягає» на яскраво-зеленому кольорі. Тому уже з березня традиційна приглушена сірувата зимова палітра змінюється соковитими фарбами. Дивовижна гама, переповнена світлом, життям і радістю. Серед королівських синього, бірюзового, фіолетового, помаранчевого, коралового яскраво виділяються білий і жовтий кольори, що обіцяють стати справжнім хітом сезону.
Принтам  і  квітам  скрізь  у  нас  дорога
Крім апетитних соковитих фарб, особливої уваги заслу­го­вують і всілякі квіткові принти, які цієї весни будуть щедро прикрашати сукні, спідниці та блузи жінок. Відтепер квіти будуть обов’язковим атрибутом не лише 8 Березня. Їх можна і треба носити «на собі» щодня! Квіти додадуть жіночності та романтизму будь-якому образу і в новому сезоні будуть доречними завжди.
Сукні  починають  і  перемагають
У моду повертається все, що пов’язане з жіночою красою, шиком і елегантністю, тому саме час запасатися симпатичними сукенками, спідницями і підкреслено жіночними моделями штанів. Хоча, звичайно, сукні поза конкуренцією! Адже, як відомо, кращою за красуню в ультрамодних штанях може бути лише красуня в… ультрамодній сукні! Жінкам, які достатньо  сміливі, щоб продемонструвати свої принади по максимуму, варто придбати напівпрозорі моделі у сексуально-відвертому білизняному стилі.
Здрастуйте,  70-ті!
Зустрічайте моду а-ля 70-х років з розкритими обіймами, адже разом з нею повертається усе найчудовіше минулої епохи: сукні-сорочки, хустки-бандани, шорти, комбінезони… І не забудьте пройти майстер-класи у матеов з приводу того, як слід носити брюки-кльош, адже от-от вони теж опиняться на гребені модної хвилі.

Чим вище,  тим  краще
Правило стосується не лише довжини спідниць, але й висоти підборів. У моді масивні дерев’яні підбори з 70-х і платформи. Проте, любителькам класики не варто впадати у відчай, адже витончені шпильки, як не крутіть, з моди особливо ніколи й не виходили і обов’язково мають бути у гардеробі кожної модниці. Важко, незручно, швидко набридає… Але життя занадто коротке, і краще його пробігти на високих підборах!

Нові  колекції,  а-у!
«Весна цьогоріч буде пізньою», стверджують синоптики – хмельницькі підприємці, не поспішаючи заповнювати полиці своїх магазинів яскравими хітами сезону. Магазини «Пан+пані» та «Галерея мод», що у ТРЦ «Либідь-Плаза», певно, розраховуючи на затяжні холоди, поки що порадували нас лише теплими кофтинками і туніками, здебільшого, класичного чорного кольору. Жадані сукні, але з цупкої, не повітряної, тканини ми відшукали у магазині «Олександра», у тому ж таки торговому центрі. Магазин «Села» (ТРЦ «Оазис») «вибухнув» кольорами веселки, але в речах у стилі унісекс. Бутик «Jozefine»  (ТЦ «Дитячий світ») «розщедрився» на кольорові блузочки для жінок середнього віку. А ось асортимент жіночого одягу магазину «Modisa», що знаходиться там же, милує очі фактурами і фарбами, але приглушених відтінків. Соковитими кольорами своїх речей потішили нас магазинчики 2-го та 3-го поверхів «Дитячого світу», хоча не всі моделі, як кажуть, щойно з показів, але приміряти є що... На другому поверсі ТЦ «Магніт» між стелажами з речами розвернутися нема де. Тут є багато чого цікавого: і знижки всілякі, і оригі­нальні речі, на кшталт ременя з головою дракона замість пряжки, сумки-тюльпана та сережок у вигляді людських черепів, і «все по 80 гривень». Добре, що в нас є наш рідний «товчок» – місце, де можна, як в Одесі на «привозі», знайти все або майже все…

Прогнози для хмельницьких панянок поки що не вельми втішні – аби одягнутися з «голочки» доведеться добряче стерти набійки на підборах. Але, як би там не було, наші модниці все одно зустрінуть весну і літо при «повному параді». Адже, вони, як ніхто, вміють одягнутися з голови до ніг у трендові речі, придбавши їх у лише їм відомих місцях, скомбінувавши з одягом з товкучки та фірмовим – з секонд-хенду і «освіживши» аксесуарами з бабусиної скрині, виглядати на «всі 100»!

«Чи здатен шопінг підняти вам настрій?» –запитали ми у хмельничанок.

Яна  Герман, дизайнер: «Шопінг лише тоді може підняти настрій, коли він вдалий. Поганий похід по магазинах здатен лише зіпсувати і без того пригнічені думки. Найбільше люблю вибирати аксесуари, біжутерію і товари галантереї, а ось, якщо купую одяг, то потім завжди хочеться щось переробити. Ідеальний варіант для підняття настрою, який підходить кожній дівчині – купити гарну річ зі знижкою!».

Cвітлана  Дяблова, «Хмельницька красуня-2010»: «Я – за натурою затятий шопоголік, тижня не можу прожити, щоб не обновити свій гардероб. Найбільше задоволення отримую, коли вибираю сукні. Обожнюю короткі і приталені. Такі покупки обов’язково піднімають настрій і мені, і оточуючим».


Бейдерман, директор хмельницького ліцею №17: «Шопінг, який приніс би мені задоволення – це придбання для моєї школи суперсучасних ка­бінетів інформатики,  хімії і фізики, а також – інтерактивної дошки. Від такого шопінга я не відмовилася б! Щось в руках, щось у зубах, але принесла б усе це до школи, і настрій мала б чудовий. А жіночі примхи – одяг, косме­тика, прикраси – це все для мене на другому плані».

Рада  Мациєвіч, директор нігтевої студії краси «Отрада»:«Так, здатен, ще й як! Але найбільше я люблю купувати не одяг, а вазони і книжки. Вибір і придбання, скажімо, дроцени чи азалії, дарує мені більшу насолоду, ніж примірка кофтинки.  Свою колекцію вазонів я періодично поповнюю, адже багато з них відцвітають і гинуть. Вазони – для мене найкращий подарунок, мої клієнтки і друзі про це вже добре знають».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую