ye-logo.v1.2

Леся Нікітюк розповіла про пікантні моменти на зйомках для чоловічого глянцю

Культура 3538
Як телеведуча на ринку торгувалася, східні солодощі куштувала і з чоловіками загравала
Як телеведуча на ринку торгувалася, східні солодощі куштувала і з чоловіками загравала. Фото: ТСН

Які виникли незручності та як переживав Макс Єжов, з яким фотографувалася напівоголеною, Нікітюк розказала в інтерв’ю з Осадчою.

Вчора, 15 грудня в ефір вийшов черговий випуск проекту «Світське життя» на каналі 1+1, в якому ведуча Катерина Осадча поспілкувалася з відомою хмельничанкою Лесею Нікітюк. Зустріч двох телеведучих відбулася у Стамбулі, де вони разом прогулялися Гранд-базаром.

У репортажі з Туреччини Нікітюк продемонструвала глядачам, як вміє торгуватися, загравати з чоловіками та поділилася цікавими подробицями зі свого дитинства й теперішнього життя.

Увійшовши до турецького ринку, Леся згадала, що теж має досвід торгівлі. «Я крала вдома в батьків яблука і всі продукти, а потім сідала поряд з бабусями, які складали купки з яблук на продаж, - каже вона. - Вся торгівля закінчилася, коли підійшли чиїсь ноги, і зверху пролунав голос: «Скільки коштують яблучка, дівчинко?» Я піднімаю голову, стоїть моя мама, і я кажу: «Для вас, мамо, безкоштовно».

Прогулючись базаром, Леся не переставала жартувати, загравати з місцевими продавцями та виманювати подарунки у них. Згадала Нікітюк й про роботу у проекті «Орел і Решка».

Дівчина розповіла, що хоча багато подорожувала, часу на купівлю сувенірів у неї не було. Але колекція екзотичних наливок у неї все ж є. «Є настоянки на зміях, тарантулах, на скорпіоні. Також в мене є банка тушонки з Австралії. Це пам’ятний сувенір. Ми були тоді, як з голодного краю, купували щось таке, щоб можна було швидко перекусити», - зазначила відома телеведуча.

Зізналася хмельничанка, як купила собі вперше дорогу фірмову річ. «Я памятаю першу свою сумку «D&G», на яку я збирала гроші. Перших три місяці я з нею не ходила, а тільки фоткалась», - розповіла вона.

Покуштувавши смажені каштани на вулиці Стамбулу, Нікітюк прокоментувала свою участь у «Танцях з зірками», де вона здобула срібло. «Були болючі коментарі. Але головне, щоб кожен період життя, як і кожен танець, закінчувався оваціями. І наші з Максом танці щоразу так закінчувались», - оптимістичного сказала відома хмельничанка.

Під звершення розмови Леся розповіла Осадчій також про відверті зйомки для чоловічого журналу «XXL», де вона фотографувалась зі своїм партером по танцювальному шоу Максом Єжовим. Телеведуча зізналася, що не переживала на відміну від Макса, який хвилювався, фотографуючись напівоголеним поряд з Лесею. Танцівник все просив у фотографа не знімати, якщо будуть незручні моменти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую