ye-logo.v1.2

Театр «Територія» оголосив про старт нового проекту

Культура 3021

Кожен із нас часто повторює: «Я не уявляю свого життя без тебе», «Мені стає страшно, коли я думаю, що ми не зустрілися б», «Нас звів випадок»…

Ми говоримо так про людей, які є у нашому житті. А як щодо тих, кого нам не вистачає, хто ще не зустрівся нам на життєвому шляху? Це не обов’язково має бути «друга половинка». Просто, людина, яка могла б бути, але в силу різних обставин ви не зустрілися. «Територія» обіцяє «оживити» найкращих персонажів. Для цього потрібно розповісти про цю уявну людину (все, що ви вважаєте за потрібне) та написати від її імені у вільній формі монолог-пояснення: «Чому мене не було о вісімнадцятій на зупинці біля «Плази» (минулого літа на курорті, в кафе на День медика, вчора на іподромі і т. д.)».
«Ідея полягає в тому, що драматургами п’єси є самі учасники проекту, – розповідає засновник театру-студії «Територія» Дмитро Левицький, – тобто, вони пишуть нам на електронну скриньку невеликі монологи. А актори нашого театру відтворюють їх на сцені. В результаті повинен реалізуватися повноцінний спектакль під назвою «Люди, котрих не було». Зіграти усі ми, звичайно, не зможемо, тому виберемо найкращі. Свої листи учасники проекту можуть надсилати за адресою [email protected]».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую