ye-logo.v1.2

“FRESH. Все включено”

Культура 3117
Фото: khmelnytsky.com

Під такою назвою сьогодні в музеї-студії фотомистецтва міста (вул. Проскурівська, 56) відкрито виставку творів відомого фотомитця з міста Одеси, члена Національної спілки фотохудожників України Володимира Ландіна

Це вже п’ята за ліком виставка в нещодавно створеному в нашому місті, єдиному в Україні музеї-студії фотомистецтва. Розпочинаючи урочисту церемонію з цієї нагоди керуюча справами виконавчого комітету Людмила Черевченко щиро привітала автора, відзначила вражаючу майстерність представлених творів, в яких проглядається і душа, і рука, і погляд надзвичайно талановитого фотохудожника. Людмила Петрівна вручила Володимиру Ландіну Подяку і пам’ятний подарунок від Хмельницького міського голови Сергія Мельника, побажала подальших творчих успіхів.
В експозицію виставки “FRESH. Все включено” увійшли кращі твори автора, створені ним у період від 2007 до 2010 року. Головною темою виставки є пейзаж. Оточуюча природа, її досконалість, різноманіття і неповторність привертає увагу автора. Тендітність, беззахисність, і водночас, сила, велич дивовижного світу спонукає замислитись, викликає безліч різноманітних емоцій та внутрішніх переживань. Схід і захід сонця, вранішній туман, зимовий ліс, морський берег – ці картини природи нікого не можуть залишити байдужим. Здатність захоплюватись оточуючим світом – це внутрішній імпульс Володимира Ландіна, яким він щедро ділиться в своїх творах із глядачем.
Організатори запрошують всіх охочих доторкнутися до справжнього фотомистецтва, завітавши до музею-студії фотомистецтва міста. Виставка триватиме до 10 квітня, вхід вільний.
 

Джерело www.khmelnytsky.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую