ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 1-3 лютого

Культура 2021
Афіша подій на найближчі вихідні
Афіша подій на найближчі вихідні. Фото: ілюстрація youtube.com

Програма заходів.

Найближчими днями хмельничани матимуть можливість насичено провести свій вільний час. Уже сьогодні ввечері в обласній філармонії перед глядачами виступить Академічний симфонічний оркестр. Завтра усіх кличуть на концерт гурту "Плач Єремії".

Діткам підготували кілька цікавих вистав у театрі ляльок. Будуть й корисні  майстер-класи. Для дорослих любителів театру також гарна новина - в неділю усіх чекають на виставі в театрі Старицького.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису Олександра Дубовика "Лабіринт значень", виставка робіт переможців мистецького конкурсу «Подільська палітра», нещодавно відкрили виставку-проект «Монументальна майстерня: 1960-1980 років». У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва презентували виставку фотографій "Різдвяний Хмельницький". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї «квARTира» (екс-«Галерея на Проскурівській») можна переглянути виставку ікон на склі та дереві «Вікна, що змінюють» Тетяни Цимбарецької.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (1 лютого)

Фото: з архіву редакції

Концертна програма за участю Академічного симфонічного оркестру

Запрошують на концертну програму за участю Академічного симфонічного оркестру. Диригент - Лоренцо Кастріота (Італія).

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 70-80-90 грн

Total Black ALISE Party

Ніколи не вважай себе не таким, яким тебе не вважають інші, і тоді інші не визнають тебе не таким, яким ти хотів би їм здаватися! - радила Аліса. А нам немає ніякого діла до того, яким тебе вважають інші, бо ми й самі не вважаємо себе такими, якими здаємося іншим, а вважаємо себе такими, якими іншим не здаємося! Тому: чорний дрес-код, чорний чай під час чаювання з чорним шоколадом! На цьому чорний закінчується і починається двіж.

Коли: 18:00

Де: приміщення ХБФ "Хесед Бешт", вул. вул. Шевченко 40/2

Вартість: безкоштовно

English Speaking Club: Random Topic

Проведіть свій час якісно у атмосфері англійської мови. Цікаві теми для обговорення, активні та креативні учасники, яскраві гості та нові знання.

Коли: 17:30

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, Window on America, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: для користувачів бібліотеки вхід вільний

Заняття "Архімедова сила"

Як величезні кораблі можуть плавати? А як підняти затонулий корабель? Як плавають підводні човни і риби? Чи можна плавати у повітрі? На ці та багато інших питань відповідять, експериментуючи. І, звичайно ж, познайомлять з відомою легендою про Архімеда. Чекає безліч цікавих відкриттів.

Коли: 15:30, 17:15

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Субота (2 лютого)

Фото автора

Дитяча субота "Робимо годівничку"

Цієї суботи книгарня закликає усіх небайдужих малят створити добру справу длямаленьких пташечок. Як не сумно, але в середньому з 10-ох птахів тільки двом вдаєтьсяпережити зиму і зустріти весну своїм веселим співом. Але якщо бодай одна людина повісить невеличку годівничку на гілку дерева у своєму дворі, то природа однозначно віддячить за такий гарний вчинок. Тож гостинно просять маленьких читайликів поринути не тільки у світ книжок, але й стати носієм великого і дуже приємного почуття - Доброти!

Коли: 13:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Заняття "Поверхневий натяг"

Втомилися від питань чомучок? На занятті дізнаються, чому миючий засіб відмінно миє посуд, яку форму мають краплі насправді, хто такі водомірки і чому вони не тонуть у воді, а також перевірять, чи бувають мильні бульбашки квадратними.

Коли: 11:00, 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Дитяча вистава «Мій дружок» (ПРЕМ'ЄРА)

Театр ляльок підготував нову виставу. Казка, яка розповість малятам про найцінніше в житті - про дружбу.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 30-32 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Тарас Чубай & Плач Єремії з програмою "Найкраще"

Український рок-співак, композитор, лідер гурту "Плач Єремії" Тарас Чубай народився 21 червня 1970 р. у легендарному місті Львові в сім'ї Галини та Григорія Чубаїв. За сповідування в своїй поезії національної ідеї КДБ переслідувало Грицька Чубая, через що було важко влаштуватися на роботу, тому він проводив з сином дуже багато часу (разом вони ходили до лісу, на футбол...) Малому Тарасу подобалися написані батьком дитячі віршики, але багато чого з його поезії не розумів. Зате йому до вподоби були витівки батька і те спільне проведення часу, яке згодом дало дуже багато. 1976 р. малий Тарас вперше потрапив до театру Опери та балету. Разом з батьком вони прийшли на концерт Чеслава Нємана. В черзі за квитками Тарас голосно так запитав: "Тату, а що це, вони всі на Нємана прийшли?" – чим привернув загальну увагу. Попри те, що Тарасу тоді було тільки шість років, він дуже добре пам'ятає концерт, навіть які пісні виконував Чеслав Нєман. Фактично на музиці Чеслава виріс Тарас, завдяки йому згодом почав співати поезію.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 200-490 гривень

Ресурсна група "Там, усередині"

Ресурсна група - це простір безпеки і довіри, комфорту і прийняття, підтримки і розуміння. Будуть прислухатися до себе та інших, говорити і відчувати, проявлятися і наповнюватися тут і зараз. Будуть використані новітні психологічні вправи та психотерапевтичні техніки. Це можливість потурбуватися про себе, досягти цілісності, відновити творче пристосування в життєвих ситуаціях, віднайти приховані можливості, побачити альтернативні вибори, отримати професійний супровід та підтримку групи.

Коли: 16:00

Де: Вул. Проскурівська, 4

Вартість: 250 гривень

Неділя (3 лютого)

Фото: з архіву редакції

Вистава «Одруження»

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Дитяча вистава «Лікар Айболить»

Вистава вчить не боятися лікарів і бачити в них добрих помічників і друзів, виконувати їхні поради, любити і допомагати тваринам. Вистава весела, музична, добре сприймається глядачами і не залишає їх байдужими. Дитина отримує урок, навчається доброзичливості і дружбі.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Майстер-клас з основ програмуванням мовою JAVA для школярів

Шукаєте дитині корисне хобі, яке б у майбутньому приносило пристойний дохід? Запрошують відвідати захопливий майстер-клас з основ програмуванням мовою JAVA для школярів, із якого може розпочатися стрімка кар'єра в IT. Для учнів 6-11 класів.

Коли: 15:00

Де: Навчальний простір "Vector", ТЦ "Атріум", вул. Проскурівського Підпілля, 63

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую