ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть виставку "Дуже кольорових картин"

Культура 2226
"Буде цікаво, емоційно та красиво", - обіцяють організатори
"Буде цікаво, емоційно та красиво", - обіцяють організатори. Фото: ілюстрація museum.net.ua

Автором робіт є український фотограф, арт-критик Олександр Ляпін.

Виставку психоделічного живопису Олександра Ляпіна "Дуже кольорові картини" у Хмельницькому відкриють завтра. "Незважаючи на реалії життя, прекрасне в ньому є, як і є в нас самих. Прекрасне в ньому - ми, наш біль, сльози, наш сміх та стрімке бажання жити. Жити наповну, змішуючи всі відчуття в кольоровий коктейль реальності", - так відгукуються про виставку її організатори.

«Я все життя займаюся фотографією, але вона ніколи не задовольняла мене через відсутність" рукоприкладства ". Чогось весь час не вистачало. Тому я взявся за живопис і скульптуру. Я вважаю себе реалістом. Якщо об'єкт виник у свідомості, значить він реальний. Виходять сюрреалістичні, казкові і трохи дивні образи", - цитують Олександра Ляпіна.

Відкриття виставки запланували на п'ятницю, 8 лютого, в арт-центрі "MASLO" (Старокостянтинівське шосе, 20/3). Початок о 18:00. Переглянути її можна до 1 березня.

Про автора: Олександр Ляпін народився на Донеччині, за 11 років після закінчення Другої світової війни. У дворічному віці вперше взяв до рук батьків фотоапарат. Згодом відвідував художню школу, яку покинув у 8 років, після того, як на очах усього класу помер вчитель. Наступного разу взяв пензля до рук вже будучи знаним фотографом - лише через 55 років. Відтоді і народжуються барвисті наївні образи, які ми можемо спостерігати у його картинах.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую