ye-logo.v1.2

«Атомні діти» світу зіграли у мюзиклі

Культура 1434

Серед них - нетішинець Олександр Арнаутов

Нещодавно в Києві в Народному домі відбулася прем’єра мюзикла «Іди і дивись!», в якому взяли участь діти працівників атомних станцій з міст-супутників світу. Проект носить назву «Атомні діти» і має на меті об’єднати атомну молодь світу, стерти кордони у спілкуванні та дружбі. Серед акторів мюзиклу - талановиті діти з Росії, України, Болгарії, Індії, Ірану. Перед прем’єрою таланти  місяць репетирували в Росії, де й відбувся перший показ мюзиклу. Другою стала Україна.
 Одним з представників від України був нетішинець Олександр Арнаутов – неодноразовий лауреат та переможець пісенних конкурсів різних рівнів. Він навіть співав на сцені Большого театру у дуеті з відомим пітерським оперним співаком Сергієм Ліферкусом.
 Мюзикл показав місто майбутнього – мегаполіс, де дорослі переймаються дріб’язковими проблемами і забувають про моральні цінності – любов, дружбу, взаєморозуміння, повагу тощо. Діти намагаються привернути увагу дорослих до своїх проблем, відкрити їм світ прекрасного, показати, що не все вимірюється у грошових одиницях. І що проблеми не варті того, аби забувати про моральні та духовні цінності.
 Організаторами проекту «Атомні діти» виступили відомі російсь- кі шоумени, які, до речі, високо оцінили талант нашого земляка Олександра Арнаутова. Це вже друга постановка, у якій беруть участь діти працівників атомних станцій. Минулоріч «Атомні діти» ставили мюзикл за однойменною назвою проекту.
 У майбутньому організатори планують розширити географію, залучивши до проекту якомога більше талановитої молоді з усього світу.
 


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую