ye-logo.v1.2

Альбом хмельницької співачки увійшов в топ-10 кращих в Україні

Культура 5705
Марина Круть: «Моя найголовніша перемога – цей альбом вже став у топ-десять серед 240 альбомів»
Марина Круть: «Моя найголовніша перемога – цей альбом вже став у топ-десять серед 240 альбомів» . Фото: facebook.com

Реліз бандуристки Марини Круть – серед кращих українських альбомів року.

Сьогодні, 20 лютого, радіо Аристократи оголосили шорт-лист премії A(Prize). Із 243 українських альбомів минулого року в десятці кращих опинився альбом «Live Concert With Chamber Orchestra» бандуристки з Хмельницького Марини Круть.

До списку номінантів премії цього року також увійшли: Джамала, ONUKA, LAUD, YUKO, Вагоновожатые, Andrey Chmut, Atomic Simao, Freel, LatexFauna.

Як розповіла Марина Круть сайту «Є», для неї велика честь бути серед десяти претендентів на нагороду. «Бути поруч з такими великими артистами як Онука, Джамала, Лауд й іншими молодими, але не менш відомими музикантами, для мене дуже велика честь, - каже співачка. - Для мене важливо, що цей альбом створювався в моєму рідному місті, на моєму сольному концерті. Дуже приємно, що так сталося».

Альбом «Live Concert With Chamber Orchestra» був записаний наживо на сольному концерті хмельничанки минулого року в травні. «Це був проект разом із камерним оркестром. Ми зробили запис наживо всіх інструментів, навіть разом із оплесками. Насправді альбом створювався дуже спонтанно, - додає артистка. - Вийшов такий живий альбом. Туди увійшло кілька композицій з першого альбому, але, переважно, це все був новий матеріал».

Довідково про премію A(Prize): Впродовж року Радіо Аристократи збирає усі українські релізи року і визначає Лонґ–лист премії (цього року у Лонґ–лист увійшло 47 альбомів із 243). Далі до голосування запрошують слухачів, які допомагають скласти Шорт-лист премії. Слухачі могли проголосувати за свого улюбленого артиста на сайті премії. Тепер з відібраних десяти альбомів найкращий буде обирати спеціальне журі конкурсу. Оголошення переможця заплановане 28 лютого на церемонії нагородження Aprize.

Нагадаємо, нещодавно Марина Круть взяла участь у проекті «Голос країни», де розвернула три крісла тренерів.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую