ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 22-24 лютого

Культура 2310
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: ілюстрація thinkstockphotos.jp

Програма заходів.

Вже сьогодні юних любителів Гаррі Поттера кличуть на вечірку для маглів. Цього ж дня у театрі Старицького покажуть виставу для дорослих "Кохання на довгу дистанцію". 

У суботу в нашому місті звучатиме музика із дивовижного світу фентезі. Для хмельничан зіграє концерт симфонічний оркестр "Lords of the Sound". В неділю в обласній філармонії виступить найшвидший піаніст світу.

Для діток на найближчі дні запланували кілька яскравих лялькових вистав, майстер-класів і цікаву бесіду про історичні твори.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставку "Бірючий 018, або Неошаманізм. Сила Ритуалу" івиставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") можна переглянути виставку ікон на склі та дереві "Вікна, що змінюють" Тетяни Цимбарецької. У музеї історії міста Хмельницький презентували виставку картин самчиківського розпису. Виставка фотографій "Українська революція" Мстислава Чернова діє у музеї-студії фотомистецтва. Виставку Олександра Ляпіна "Дуже кольорові картини" можна переглянути в арт-галереї "Масло".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (22 лютого)

Фото: ілюстрація zp.vgorode.ua

Вистава для дорослих "Кохання на довгу дистанцію"

Чому чоловік може забути про річницю? Чи можна залишатися спокійною, коли у твого партнера банальна істерика? У чому була помилка Терпандера? Що робить бензопила третій рік на балконі? Чому зубні щітки краще купувати в Копенгагені? Як багато несподіваних запитань нам може піднести сімейне життя! Як, буває, дивно складно любити… Вистава про кохання, сім’ї, про минуле! Лірико-еротична комедія для дорослих.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 140-350 гривень

Вечір українського романсу «Сьогодні муза править в серці бал»

У літературно-мистецькій вітальні Хмельницької міської центральної бібліотеки відбудеться вечір романсу «Сьогодні муза править в серці бал» з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови. Українські класичні та сучасні романси звучатимуть у виконанні учнів та викладачів музичного відділення Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга».

Коли: 16:00

Де: Центральна бібліотека, вул. Подільська, 78.

Вартість: безкоштовно

Hogwarts party/вечірка для маглів

Що може бути краще, ніж розпочати свій вікенд із такої штуки. Для всіх, хто має традицію передивлятися або перечитувати Гаррі Поттера хоча б раз на рік. Хоч раз у житті намагався на практиці використати "Акціо" або "Закляктус". Не з чуток знає, що таке карта мародерів. На вечірці будуть різні шалені розіграші, чаклунські штуки, неочікувані повороти та інше.

Коли: 18:00

Де: Общинний центр "ТХІЯ", вул. Кам'янецька 58/1

Вартість: безкоштовно

Семінар "Міфи та реальність пластики молочних залоз"

Багато сфер нашого життя переповнені міфами та легендами. І буває важко зрозуміти, де правда, а де фантазія. Особливо гостро постає це питання, коли щось починає торкатися нашого здоровя - і психічного, і фізичного. Важливо розібратися, де правда, де справді методи, які працюють, та як насправді все відбувається. Це можна дізнатися лише задавши питання спеціалістові. Саме з цією ціллю створений проект "Запитай у спеціаліста" - де будуть порушуватися найактуальніші питання і отримати відповідь можна буде у фахівця своєї справи.

Коли: 18:30

Де: Кафе "Ола", пров. Пекарський, 6

Вартість участі: 350,00 грн, у день проведення заходу - 450,00 грн

Субота (23 лютого)

Фото: ілюстрація Pixabay

Несерйозні бесіди "Про Історичні твори»

Книгарня «Є» запрошує дітей 8-12 років на творчий захід під назвою «Несерйозні бесіди... Про Історичні твори». Цієї суботи Книгарня «Є» відкриє свої двері для поціновувачів художньої літератури наісторичні теми. Навіщо потрібна така література? Чому деякі автори при створенні своїх сюжетних подій звертаються до справжньої історії? От саме про це НеСерйозно говоритимуть.

Коли: 14:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Унікальна подія «IN Malevich CUBE»

Спеціальний музично-інсталяційний простір відкриється для подолян та гостей 23 лютого у Хмельницькому обласному художньому музеї. З нагоди 140-річчя класика авангарду та батька мистецької течії супрематизму Казимира Малевича у музеї відбуватиметься унікальна подія «IN Malevich CUBE». В програмі арт-події: відкриття інсталяції та ді-джейський сет, натхненний творчістю геніального митця.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Фінансова гра "Правила Грошей"

Ваша дитина навчиться: правильно поводитись з коштами; ефективно вкладати інвестиції; правильно витрачати зароблене; зрозуміє економічні закони.

Коли: 11:00

Де: Бізнес-Школа МВА для дітей, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 180 гривень

Концерт оркестру Lords of the Sound

Симфонічний оркестр Lords of the Sound за участю хору виконає музику із дивовижного світу фентезі, об’єднаних під однією тематичною назвою "Music is Coming". Дух, магічність та потужність закладені в кожній ноті, у кожному русі диригента та музикантів, виконуючих саундтреки з культових кінокартин: Гра Престолів, Вікінги, Месники, Чудо-жінка, Аліса в країні чудес, Аватар, Володар перстнів, Ван Хельсінг, Хроніки Нарнії, Варкрафт, Астерікс та Обеліск, Пірати Карибського моря, Велика стіна, а також не обійдеться без найяскравіших представників фентезійних комп’ютерних ігор.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 140-460 гривень

Дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені"

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Неділя (24 лютого)

Фото: з архіву редакції

Казка "Снігова королева"

Це розповідь про довгу і пригодницьку подорож маленької, але дуже сміливої дівчинки Герди, яка хоче знайти і звільнити свого друга Кая з крижаного полону злої чарівниці Снігової Королеви, яка перетворила добре і чуйне серце Кая в осколок крижинки. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного Короля, знайомиться з маленькою розбійницею — грубою і страшною дівчинкою.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 50 гривень

Концерт Любомира Мельника

Найшвидший у світі піаніст та композитор українського походження - Любомир Мельник уперше в Хмельницькому в рамках світового туру до 70-річчя піаніста. Ще на початку 80-их піаніст Любомир Мельник розробив власну нотацію й техніку гри надшвидких арпеджіо (звану «безперервною музикою»), написавши безліч творів з її використанням. Оскільки мало хто може виконати його твори, Любомир виступає сам, демонструючи неймовірне й щоразу вражаюче володіння інструментом.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 150-360 гривень

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Дитяча вистава "Бабуся та Ведмідь"

В однієї веселої Бабусі було все: і песик, і каченята і маленька хатинка у селі, і, навіть – горщик із запашним медом… Та не було в старенької свого Ведмедя… Одного разу пішла Бабуся до лісу пасти каченят, та й заснула…

Коли: 12:00

Де: Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Мотиваційний майстер-клас Маши Єфросиніної "Успіх в помилках"

Майстер-клас триватиме 3 години. Це найновіший майстер-клас від Маши Єфросиніної. Організатори обіцяють, що буде дуже потужно.

Коли: 15:00

Де: Торгово-промислова палата, вул. Подільська, 109/1

Вартість: 360-700 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую