ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 4-10 березня

Культура 3077
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші. Фото: ілюстрація shutterstock.com

Програма заходів.

Цього тижня у Хмельницькому запланували чимало концертів. Кілька з них відбудеться у рамках міжнародного камерного фестивалю в обласній філармонії. У четвер в Хмельницький приїде співачка Alyosha з концертом. У п'ятницю з нагоди жіночого дня у театрі Старицького теж пройде святковий концерт.

До 205 річниці з дня народження Тараса Шевченка в обласному центрі покажуть театральну виставу "Назар Стодоля". В неділю в книгарні Є відбудеться автограф-сесія автора книги "Сліди на дорозі" Валерія Ананьєва.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. Виставка фотографій "Українська революція" Мстислава Чернова діє у музеї-студії фотомистецтва. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") діє виставка декоративного розпису з музейної колекції «Традиція. Made in Ukraine».

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (4 березня)

Фото: ілюстрація Іigasmeha.com

Виступ "Ліги Сміху"

Ліга Сміху та її кращі команди вирушають у всеукраїнський тур ювілейного сезону найсмішнішого шоу на вітчизняному телебаченні. Ще більше концертів і ще більше зустрічей із фанами гарантує Ліга Сміху.

Коли: 20:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 130-450 грн

Вівторок (5 березня)

 

Фото: http://oblfilarmonia.com

Виступ TRIO SONATA: Діана Гавата, Катерина Гажо, Агнеса Бачинська-Марошан

TRIO SONATA Закарпатської обласної філармонії: Діана Гавата (віолончель), Катерина Гажо (орган), Агнеса Бачинська-Марошан (флейта). У програмі твори Й.С. Баха.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60, 70 гривень

Презентація проекту «Майстерня для натхнення»

Запрошують на презентацію проекту «Майстерня для натхнення». До уваги відвідувачів буде представлено роботи з скрапбукінгу від хмельничанки Ольги Толмачової (студія скрапбукінгу «Scraplyna») - фотоальбоми, листівки, колажі, виготовлені в різноманітних техніках та стилях: поп-ап, мікс-медіа, вінтаж, стімпанк, американський стиль. До спогадів можна доторкнутися.

Коли: 11:30

Де: Центральна міська бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Творча зустріч з Михайлом Андрійчуком

У творчому доробку видатного графіка – численні аркуші, у яких знайшли відображення вагомі для митця переживання, роздуми над сенсом життя, долею Батьківщини та її народу. Твори Михайла Андрійчука виконані в різних техніках: авторській, літографії та акварелі. Усі роботи об’єднані всеохоплюючою любов’ю людей, життя й краси навколишнього світу. Про свій творчий шлях, пошуки та здобутки художник розповість під час зустрічі.

Коли: 13:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: дорослі – 20 грн, студенти та пенсіонери – 10 грн, школярі – 8 грн, пільгові категорії – безкоштовно

Середа (6 березня)

 

Фото: ілюстрація https://24smi.org

Сергій Піскун із концертом

Сергій Піскун виступить із концертом "Алые розы - Одній тобі".

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 120-350 гривень

Івент "Трансформація SEO 2019"

На івенті спікер розкриє такі питання: історія SEO. З чого все починалось; швидкість сайту: як оновився GPSI (Google page speed insights); поведінковий фактор або без реклами немає SEO; локальне SEO та його важливість.

Коли: 18:30

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість - 150 грн до 5 березня включно, 200 грн у день заходу. Студентам ІТ Академії безкоштовно

Тренінг від Британської Ради/МКМ "Активні громадяни"

Під час навчання, учасники та учасниці отримають базові знання з проектного менеджменту, оформлення грантових заявок та основ фандрейзингу. Мета тренінгу: Сприяння соціальним змінам у громаді та забезпеченню розвитку діяльності комунальних установ та громадських організацій. Заохочення представників громади, які є рушіями реформ у своїх громадах до розбудови міста та області, а також надання їм навичок і знань щодо реалізації та підтримки проектів у різноманітних напрямках соціальної сфери для покращення загального благополуччя та сталого розвитку місцевості.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна рада, майдан Незалежності, 2

Вартість: безкоштовно

Четвер (7 березня)

Фото: ілюстрація telegraf.com.ua

Alyosha з концертом

У неї унікальний голос у чотири октави, вона композитор, співачка та мама року за версією журналу "VIVA!". ALYOSHA щодня доводить, що талановита жінка талановита в усьому.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 100-350 гривень

Виставковий проект Поліни Щербини "Жи.Zа межами підсвідомості"

Виставковий проект молодої київської художниці Поліни Щербини у галереї сучасного мистецтва MASLO є першим персональним висловлюванням авторки у форматі цілісної експозиції.

Коли: 18:30

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Концерт "ЗОЛОТЕ БАРОКО"

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест". Заслужені артистки України - Олена Леонова (сопрано) та Наталія Молдован (орган). У програмі: твори Й.С. Баха, Г. Генделя, А. Вівальді, Й. Хассе.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

П'ятниця (8 березня)

Фото: ілюстрація http://sg.vn.ua

Концерт "Жінка - 8 диво світу"

До міжнародного жіночого дня пропонують концертну програму за участю оркестру та вокалістів театру та хореографічної студії "Art-classik".

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Субота (9 березня)

 

Фото: https://akademteatr.com.ua

Вистава "Назар Стодоля"

Перлина сучасного українського оперного мистецтва, лірико-романтична музична драма «Назар Стодоля». Ставитиме виставу Хмельницький театр імені Михайла Старицького.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицький, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Авторський концерт Ганни Гаврилець

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест". Ганна Гаврилець - Заслужений діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, Композитор. За участю: Камерного оркестру Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Олександр Драган. Солісти - Анастасія Ткачук (сопрано), Анастасія Поліщук (сопрано), Катерина Дробіт (сопрано).

Коли: 17:00Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 60-70 гривень

Неділя (10 березня)

Фото: ілюстрація facebook.com

Автограф-сесія автора книги "Сліди на дорозі"

Автограф-сесія Валерія Ананьєва автора першої в історії інтерактивної книги про події на сході України. "Сліди на дорозі" - книга, яка три роки чекала свого часу.

Коли: 18:30

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую