ye-logo.v1.2

“Все включено” по-одеськи від Володимира Ландіна

Культура 2770

Здатність захоплюватися оточуючим світом – це внутрішній імпульс фотохудожника з Одеси Володимира Ландіна.

Своїм захопленням він охоче поділивя з хмельничанами, які минулої п’ятниці завітали в музей-студію фотомистецтва на відкриття виставки “FRESH. Все включено”.
Експозиція представила на суд глядачів кращі твори автора за останні три роки. А головною темою виставки є пейзаж. Розмаїття та неповторність природи, сила і велич оточуючого світу, зображених на фотопапері, викликають у глядача безліч емоцій та змушують замислитись над сенсом буття. Як зазначила заступник міського голови Людмила Черевченко, у роботах пана Володимира відчувається рука майстра та його душа.
Сам автор фоторобіт зізнався, що вже не вперше відвідує наше місто, і в захваті від створеного музею-студії фотомистецтва.
Володимир Ландін – член Національної спілки фотохудожників України. Фотографією він захопився ще у шкільні роки, а основними напрямками його творчості є пейзаж, комп-арт, портрет. Неодноразово пан Володимир брав участь у національних та міжнародних фотоконкурсах, звідки привозив різні нагороди. Зокрема, з Сербії він привіз свій перший міжнародний диплом ISF, а з Іспанії – гран-прі та золоту медаль FIAP. У рідному місті Одеса пан Ландін є організатором та куратором понад 30 фотовиставок.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую