ye-logo.v1.2

У Хмельницькому вперше відбудеться фестиваль оркестровх шоу-програм

Культура 2931
Будуть показові дефіле, батл оркестрів та унікальне дійство - театр оркестрів
Будуть показові дефіле, батл оркестрів та унікальне дійство - театр оркестрів. Фото: ілюстрація з архіву редакції

На період фестивалю в центрі міста облаштують амфітеатр.

Цієї весни вперше у Хмельницькому відбудеться фестиваль оркестрових шоу-програм «Art Major show». Протягом двох днів на гостей і жителів міста очікуватимуть батли оркестрів, показові дефіле та імпровізований театр оркестрів і мажореток. Як розповів начальник культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков, наразі тривають останні перемовини стосовно учасників фестивалю.

«Це буде незвичний фестиваль духових оркестрів і колективів мажореток. Вечірнє шоу фестивалю передбачає двогодинне театралізоване дійство. Є сюжет, який буде розвиватися, всі колективи будуть залучені. Плавно, без оголошень перетікатимуть виступи», - розповів Артем Євгенович.

На фестиваль «Art Major show» приїдуть колективи з різних куточків України. Серед учасників Київський дитячий духовий оркестр «Сувенір», Хмельницький муніципальний духовий оркестр, оркестр Національної поліції в Хмельницькій області, колектив хмельницьких мажореток «Альфа», колектив барабанщиць з Одеси «Crazy Drummers» та інші. «Також ведемо перемовини з одним із військових оркестрів з міста Чернігів. Буде президентський оркестр з Києва, приїдуть мажоретки з Угорщини», - додає Артем Ромасюков.

Відбудеться фестиваль оркестрових шоу-програм 10-11 травня на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Як зазначив очільник управління, на період фестивалю перед кінотеатром облаштують амфітеатр.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую