ye-logo.v1.2

Вікторія Олійник з Нетішина стала фіналісткою «Голосу країни»

Культура 7072
Тепер дівчина змагатиметься у фіналі проекту
Тепер дівчина змагатиметься у фіналі проекту. Фото: скріншот з відео

Дівчина у четвірці кращих вокалістів проекту.

Вчора, 14 квітня, відбувся прямий ефір півфіналу «Голосу країни» на каналі «1+1», в якому взяла участь дівчина з Нетішина Вікторія Олійник.

За місце у фіналі змагалося восьмеро людей і лише половина з них змогла пройти далі. У команді кожного тренера було по два учасники. У кожного тренера було сто відсотків голосів, які він мав розділити між своїми підопічними. СМС-повідомлення і дзвінки глядачів також перевели у відсотки і додали до тренерських. У кого вийшла більша сума балів, той і пройшов далі.

Вікторія Олійник відкривала півфінал команди Дмитра Монатіка з легендарною піснею В’ячеслава Хурсенка – «Соколята». Цю пісню тренер присвятив своїм синам, а Вікторія – своїм батькам.

Щемливе виконання пісні вразило і журі, і глядачів. Дмитро, не стримуючи сліз, слухав виступ юної співачки. Після завершення виступу, до Вікторії звернулася одна з зіркових тренерів проекту – Тіна Кароль: «Ти така зворушлива, ти така сильна, ти така різнобічна була на цьому проекті. Ми бачили тебе веселою, запальничкою, сьогодні – чуттєвою дівчиною, яка щиро співала про батьків. Це прекрасно, що «Голос» може відкривати особистості артистів на нашій сцені. Це бездоганне виконання цієї пісні».

Дмитро Монатік зізнався, що пісня, яку виконала вокалістка, йому розірвала душу навпіл «Я на репетиціях ледь стримував сльози. Сьогодні ти взагалі перевершила емоційно і голосом. Ця пісня чоловіча, але ти її так по-жіночому заспівала – і тендітно, і з душею. І це зрозуміло, бо насправді це такий меседж до твого батька, який працює за кордоном і ви дуже рідко бачитесь. Але я впевнений, що він сьогодні дивиться і вболіває за тебе», - сказав тренер нетішинки.

;

У півфіналі «Голосу» всі учасники мали виконати по два номери: перший – сольний, другий – тріо учасників команди і тренера. Вікторія разом з Андрієм Карповим і Дмитром заспівали пісню «Uptown Funk».

Після цього зірковий тренер мав розподілити свої відсотки між підопічними. За його рішенням, 51% отримала Вікторія Олійник. За результатами голосування глядачів, також більшість голосів здобула вокалістка – 55%. Завдяки високим оцінкам, дівчина пройшла далі та змагатиметься у фіналі «Голосу країни» разом трьома іншими фіналістами проекту.

Нагадаємо, раніше проект покинула бандуристка з Хмельницького, яка змагалася у команді Потапа, Марина Круть. Також у проекті брав участь хореограф, родом з Хмельницького, Сергій Костецький. Чоловік не вистояв у вокальній битві і покинув шоу на цьому етапі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую