ye-logo.v1.2

Вікторія Олійник з Нетішина пройшла у півфінал «Голосу країни»

Культура 5334
Вікторія Олійник вперше вистк=упила стоячи на ногах
Вікторія Олійник вперше вистк=упила стоячи на ногах. Фото: скрін з відео

Дівчина перемогла у чвертьфіналі завдяки підтримці глядачів.

Вчора, 7 квітня, на каналі «1+1» у прямому ефірі вийшов новий випуск вокального шоу «Голос країни». Шістнадцять учасників боролися у чвертьфіналі за місце у проекті. Серед них і нетішинка Вікторія Олійник, яка зараз навчається в Кам’янці-Подільському.

У чвертьфіналі у кожного тренера було по чотири учасники. Далі могли пройти лише двоє вокалістів з однієї команди. Один – той, за кого найбільше голосів віддали глядачі, а другого врятував тренер.

Вікторія Олійник закривала виступи команди Дмитра Монатіка. Всі попередні виступи на «Голосі країни» вона проспівала сидячи. А цього разу вперше вийшла на сцену без гіпсу і без милиць.

Перед свої номером дівчина сказала: «Після того, як Діма заради мене пішов на такі жертви у зміні правил, я просто не маю права його підвести. Я сподіваюсь, що Діма зробив виключення для мене, бо він бачить мене переможницею шоу. Сьогодні я покажу сторону ніжної та тендітної Вікторії. У ніжності також прихована моя сила».

Вікторія на сцені виконала пісню «California dreamin» австралійської виконавиці «Sia». ЇЇ вдалий виступ активно підтримали глядачі своїми голосами і дали шанс пройти їй далі. У результаті, вона стала першою півфіналісткою у команді Монатіка.

Нагадаємо, раніше проект покинула бандуристка з Хмельницького, яка змагалася у команді Потапа, Марина Круть. Також у проекті брав участь хореограф, родом з Хмельницького, Сергій Костецький. Чоловік не вистояв у вокальній битві і покинув шоу на цьому етапі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую