ye-logo.v1.2

Хмельницькі музиканти стали фіналістами світового конкурсу «Wacken Metal Battle»

Культура 2525
Гурт Чумацький Шлях став переможцем W:O:A Metal Battle Ukraine
Гурт Чумацький Шлях став переможцем W:O:A Metal Battle Ukraine. Фото: facebook.com

«Чумацький шлях» представлятиме Україну на конкурсі у Німеччині.

Днями у столиці пройшли змагання серед метал-гуртів за можливість взяти участь у найбільшому світовому конкурсі «Wacken Metal Battle». Серед тих, хто брав участь в українській частині конкурсу, був гурт з Хмельницького «Чумацький Шлях».

Музиканти змагалися за перемогу в «W:O:A Metal Battle Ukraine» разом з гуртами «ONAWAY», «The Blast», «Scarleth», «KARNA», «NORDFLОW», «Firebringer» та «Mirium». Кращими у національному відборі стали хмельничани. Саме вони перейшли до інтернаціонального фіналу, що пройде у рамках фестивалю «Wacken Open Air». Про це вони повідомили на сторінці гурту у Фейсбук.

«Перемога на національному відборі W:O:A Metal Battle Ukraine вже у наших руках! Дякуємо всім, хто нас підтримував та вірив у наші сили. Тепер готуємо валізи і безвізи до Німеччини на грандіозний фестиваль «Wacken Open Air», - пишуть музиканти.

У Німеччині обраний гурт представлятиме Україну серед десятків команд зі всього світу, пише «Daily Metal». «Зрештою, журі відбере п’ять найкращих команд, які будуть нагороджені матеріальними та грошовими призами. Фінал W:O:A Metal Battle також стане живим форумом для всіх учасників, де вони зможуть поспілкуватися з продюсерами, менеджерами, букерами та лейблами. Таким чином, «Metal Battle» дає змогу всім учасникам налагодити контакти, які можуть бути корисними для їх музичного майбутнього», - йдеться у повідомленні.

Довідка: Конкурс «Wacken Metal Battle» стартував у 2003 році. З тих пір, цей конкурс об'єднує на фестивалі «Wacken Open Air» металеву сцену усього світу. На даний момент, до конкурсу приєдналися більше 40 країн. Такі країни, як: Канада, Мексика, Болгарія, Китай, Японія, США та багато інших увійшли до цієї всесвітньої мережі, щоб вибрати один, найкращий гурт, який буде представляти сцену їхньої країни на міжнародному фінальному турі «Wacken Open Air» у Німеччині. Традиційно, фінал «Metal Battle» проходить на сценах W.E.T Stage і Headbanger’s Stage. Гурти мають можливість показати себе аудиторії найбільшого металевого фестивалю у світі, одночасно демонструючи, як грають Метал у їхній рідній країні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую